Şuan acayip pişmanım hazır sistem almıştım sistemin bütün özelliği aynıydı iki sisteminde birisinde asus rog strix 1660 super vardı diğerinde asus rog strix 2060 evo vardı 3 fanlı arasında 800 tl vardı. Keşke onu alsaydım şuan asus rog strix 2060 11 k olmuş sistem 7.300 tl ydi vay arkadaşgideceğini düşünmüyorum
Satabiliyorsan sat piyasası böyle demek için yazdım ben ne kadar pahalıya satarsan kardırkanka rize dedim farkındaysan ilan yok tek benim gibi bir şey o yüzden kuzenim de bu kadar pahalıya satabildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
3060 ne kadar olacak gamegaraj dan almayı düşünüyorum inno3d modelini ya da gigabyte eagle alacağım
üzüldüğüm şey birini kazıklamak istemiyorum miningci arıyorum o yüzden o miningcilere kazık atacam hııııSatabiliyorsan sat piyasası böyle demek için yazdım ben ne kadar pahalıya satarsan kardır
Şuan amazondan ön siparişle 4600 liraya alan bile var o kadar olmaz3060 çok pahalı çıkabilir haberin olsun.
zannetmiyorum şirketler 1660Superin 5bin TL ye satıldığı yerde 3060'ı 3k ya satsınlar. 8k ya falan satar benim bildiğim esnaf.
dostum ben ucuz çıkacağını düşünüyorum neden?3060 çok pahalı çıkabilir haberin olsun.
Nasil oluyor ? Eğer öyle bir şey varsa bende alırım satarım kartımıŞuan amazondan ön siparişle 4600 liraya alan bile var o kadar olmaz
Artık geçti bir daha ön siparişe açılırsa alabilirsiniz denk gelmeniz gerek. Ben orda fiyatın 8k yüksek ihtimal olmayacağını kanıtlamak için örnek verdimNasil oluyor ? Eğer öyle bir şey varsa bende alırım satarım kartımı
Sen o kartı 6-7k dan sat bende üstüne 1k veriyim letgoda ilan dolu 5k dan zaten1660s kartımı bir miningci bulup fiyatının üstünde elden çıkarmayı düşünüyorum rize içi ikinci el satım yapacağım için 6-7 k arası bulursam satacağım(kesinlikle pc den anlamayan kişileri kazıklamayacağı) oradan gelecek parayla 25 şubat ilk 3060 stoğundan almayı hedefliyorum açıkcası ve işlemci ve anaakart satıp 10400f ve herhangi bir anakart düşünüyorum rami 16 yapıp bir de m2 ssd takviyesi yapacağım
1. soru başlıkta 2. soru böyle bir sisteme bu psu yetermi yetmezse kasa ile psu satıp yenilerini alacağım.