Sistem iyi fakat dün indirime giren Efe uygac proteus bundan iyidir ama stokları bittiTECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Microsoft Windows 11 Home/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
TECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Microsoft Windows 11 Home/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bence bu daha iyi ondanSistem iyi fakat dün indirime giren Efe uygac proteus bundan iyidir ama stokları bitti
Hocam istersen bugün yarın çıkacak sistemleri bekle Belli ki bitmiyor bu ama gelecek sistemler nasıl olur bilemem. Ek olarak değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum genelde parça değişimi f/pyi kötü yapıyorIşlemciyi 13400f yapıp 19400 TL ile alınması mantıklı mı sizce?
hocam bende 6700xt var geri ödmeyi alamıyorum yardım edebilir misiniz
Bu daha iyi cashbackle 300 tl farkla 6700xt yerine 6750xt oc almış oluyosunSistem iyi fakat dün indirime giren Efe uygac proteus bundan iyidir ama stokları bitti
Valla ben de çok bilmiyorum ya 6750xt aldım geçen geri ödemeye başvurdum ama becerip beceremediğimi bilmiyorum sen bana yaz özelden para yatarsa yardımcı oliyimhocam bende 6700xt var geri ödmeyi alamıyorum yardım edebilir misiniz