16GB (8x2) DDR4 RAM önerisi

kaani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
555
Anakart Gigabyte A320M S2H. Sistemde AMD işlemci var doğal olarak. Şu anda 4x2 RAM takılı, onları satıp 8x2 RAM takacağım sisteme. Bir tane buldum ama kararsız kaldım daha iyisi varsa onu almak isterim tabii ki. Önerileriniz nelerdir? Benim bulduğum RAM.

Anakart Gigabyte A320M S2H. Sistemde AMD işlemci var doğal olarak. Şu anda 4x2 RAM takılı, onları satıp 8x2 RAM takacağım sisteme. Bir tane buldum ama kararsız kaldım daha iyisi varsa onu almak isterim tabii ki. Önerileriniz nelerdir? Benim bulduğum RAM.
Çöp ram almayın. Goodram var bu paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi chiolo 3600mhz onu alın o yüzden 950 tl fiyatı

Çöp ram almayın. Goodram var bu paraya

Daha iyi chiolo 3600mhz onu alın o yüzden 950 TL fiyatı
RAM güzel de Nays cashback olan sitelerden arıyordum daha uyguna gelsin diye. Çok bütçe ayırmakta istemiyorum.

Kingston'un 8x2=16GB DDR4 3200MHz Furyy Beast ramlerini de alabilirsin. Marka kalitesi var ortada

Kingston'un 8x2=16GB DDR4 3200MHz Furyy Beast ramlerini de alabilirsin. Marka kalitesi var ortada
Öyle bisey yok chipleri kotu.

RAM güzel de Nays cashback olan sitelerden arıyordum daha uyguna gelsin diye. Çok bütçe ayırmakta istemiyorum.
O şekilde alacağınız ramlerin çoğu kötü olur bu paralara

Nays + kupon ile 900 tinin altına gelir böyle alın

Öyle bisey yok chipleri kotu.

O şekilde alacağınız ramlerin çoğu kötü olur bu paralara

Nays + kupon ile 900 tinin altına gelir böyle alın
Bundan iyisi çıkar mı? Çıkmıyorsa bunu alayım geçeyim fiyatı iyi.

Daha iyisi şamda kayısı. O derece rakibi yok

3600mhz hem.

Kingston 8x2 HyperX Fury. Kingston ve XPG markalarının RAM'lerini kullanmanızı tavsiye ederim.

Ne alaka hocam :D

Kingston 8x2 HyperX Fury. Kingston ve XPG markalarının RAM'lerini kullanmanızı tavsiye ederim.
Piyasada ki tüm ramlerinin chipleri kotu bu fiyat bandında önermiyorum

2 tane al nays ile %10 geri iade alırsın bide onuda unutma
Hocam chipleri kotu 3200mhz gerek yok.

Hocam goodrami alın. A320lerde ki 3200mhz ram degeri işlemcinin desteklediği frekansa göre değişiklik gösterebiliyor. 3600mhz olarak kullanbilirsiniz yani.

Goodrami 900tl altına almak her şekilde çok daha iyi.bir tercih.

RAM'lerden çok anlamadığım için iyi mi kötü mü ayırt edemiyorum :D Çip mevzusu varmış, bunların çipi iyi midir?
Micron e die veya hynixin en iyi chipi çıkıyor. Yanı evet diğer önerilenlere göre chipi çok daha iyi.

Geri