Neler Yeni

16gb yetmiyor galiba

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Göksel
Forza 5 oynarken düşük bellek uyarısı aldım ve görev yöneticisinden belleğe baktığımda 15gb kullanıyordu yeni oyunlar için galiba artık 32 gb ram şart oldu

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Artık güncel oyunlar için 32 GB RAM şart olmasa da gerekli hâle gelmiş durumda.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Artık güncel oyunlar için 32 GB RAM şart olmasa da gerekli hâle gelmiş durumda.
hocam bende 32 gb ram var ancak görev yöneticisinde 16 gb gözükmekte. Photoshop 13 14 gb ram kullanınca photoshopta kasmalar olmakta. Dxdiag vesaire de 32 gb gözüküyor ancak görev yöneticisinde 16. Ben mi kullanmıyorum yoksa 16nın tamamını kullanmadan diğerlerine geçmiyor mu ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,479
İsim
Hakanbey
hocam bende 32 gb ram var ancak görev yöneticisinde 16 gb gözükmekte. Photoshop 13 14 gb ram kullanınca photoshopta kasmalar olmakta. Dxdiag vesaire de 32 gb gözüküyor ancak görev yöneticisinde 16. Ben mi kullanmıyorum yoksa 16nın tamamını kullanmadan diğerlerine geçmiyor mu ?
programdaki kasmalar Ram kaynaklı olmayabilir ekran kartınız yetmiyor olabilir.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
programdaki kasmalar Ram kaynaklı olmayabilir ekran kartınız yetmiyor olabilir.
excalibur g870 4060 lı modeli kullanmaktayım hocam. Gpu yu kullanmada bir problemi yok çünkü %15 lerde kullanmakta. ancak az önce photoshopun bir özelliğini denerken bellekte 14gb kullandığını yani %80 e yakın kullandığını gördüm ve o sürede kasmalar başladı. Rami düşük gördüğünden mi, ayar mı var bilmiyorum ancak ilk kez karşılaştım böyle bir sorunla

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,479
İsim
Hakanbey
excalibur g870 4060 lı modeli kullanmaktayım hocam. Gpu yu kullanmada bir problemi yok çünkü %15 lerde kullanmakta. ancak az önce photoshopun bir özelliğini denerken bellekte 14gb kullandığını yani %80 e yakın kullandığını gördüm ve o sürede kasmalar başladı. Rami düşük gördüğünden mi, ayar mı var bilmiyorum ancak ilk kez karşılaştım böyle bir sorunla
ekran kartı kullanımından bahsetmedim ekran kartının vram yetersiz geliyordur Kartın Vram kullanımına bi bak

Top Bottom