NRxZero
80+
11 alınmaz bide 64 yetmezIphone 11 64 GB
11 alınmaz bide 64 yetmezIphone 11 64 GB
ekranin neresi kotu reis gayet temiz ve canli kamerasida fiyatindaki tum telefonlara tas cikartirİp 11 alınmaz gibi hem ekran bakımından kötü hem eskidi hem rakiplerine göre güç bakımından daha geride sırf Apple cihaz almış olmak için almak daha güçlüsü dururken saçma olmaz mı?
Ekran fena degil kullandım ama 11 e 15 16 k vermek sacmalik bide 60Hz tabi akışkan oldugu için 90 gibi ama batarya iyi gidiceni sanmam arkadaş oyunda oynuyacakya hemde mi 12Tde baya güçlü sogutucu var memnunlar sogutucu gerekmiyor ama kamerada haklısın ama her şey kamerada degil zaten iPhone 11 max iOS 17 veya 18 alır sonrada almaz max 4 5 yıl ömrü kaldı 5 yıldan sonra iPhone 5S gibi olur alınmaz ama 10 9 bine alınır fakiri zengin zengini fakir yapan telefondur iPhone 11 ve sırf kamera yazılıma o kadar parada verilmez.ekranin neresi kotu reis gayet temiz ve canli kamerasida fiyatindaki tum telefonlara tas cikartir
Panelin kötü piksel çözünürlüğü ve nit değeri düşük bir ekran ve eski bir cihaz ekranı 60hzekranin neresi kotu reis gayet temiz ve canli kamerasida fiyatindaki tum telefonlara tas cikartir
O ekranlı yelefona o paralar verilmez bide IPSEkran fena degil kullandım ama 11 e 15 16 k vermek sacmalik bide 60Hz tabi akışkan oldugu için 90 gibi ama batarya iyi gidiceni sanmam arkadaş oyunda oynuyacakya hemde mi 12Tde baya güçlü sogutucu var memnunlar sogutucu gerekmiyor ama kamerada haklısın ama her şey kamerada degil zaten iPhone 11 max iOS 17 veya 18 alır sonrada almaz max 4 5 yıl ömrü kaldı 5 yıldan sonra iPhone 5S gibi olur alınmaz ama 10 9 bine alınır fakiri zengin zengini fakir yapan telefondur iPhone 11 ve sırf kamera yazılıma o kadar parada verilmez.
4-5 yil dedigin bi telefon icin gayet uzun bi sure ve iphone da parasini hak ediyor ekran olayina gelince de ben herhangi bi eksisini gormedim iphoneun tek sikintii batarya ona da yapacak bisey yok kamerasinin iyi olmasi islemcisinin cok guclu olmasi beni gayet tatmin ediyor sizi bilemem. gidipte bu saatten sonra android falan kullanan varsa da bol sansEkran fena degil kullandım ama 11 e 15 16 k vermek sacmalik bide 60Hz tabi akışkan oldugu için 90 gibi ama batarya iyi gidiceni sanmam arkadaş oyunda oynuyacakya hemde mi 12Tde baya güçlü sogutucu var memnunlar sogutucu gerekmiyor ama kamerada haklısın ama her şey kamerada degil zaten iPhone 11 max iOS 17 veya 18 alır sonrada almaz max 4 5 yıl ömrü kaldı 5 yıldan sonra iPhone 5S gibi olur alınmaz ama 10 9 bine alınır fakiri zengin zengini fakir yapan telefondur iPhone 11 ve sırf kamera yazılıma o kadar parada verilmez.
Hâla gözümde alınmaz XS Max veya 12 alsın 11 düz alınmaz ekran ve batarya yüzünden Ki bence Mi 12T herseyde daha iyi ama kamera ve yazılımda 11 alıyor işlemci olarak denkler4-5 yil dedigin bi telefon icin gayet uzun bi sure ve iphone da parasini hak ediyor ekran olayina gelince de ben herhangi bi eksisini gormedim iphoneun tek sikintii batarya ona da yapacak bisey yok kamerasinin iyi olmasi islemcisinin cok guclu olmasi beni gayet tatmin ediyor sizi bilemem. gidipte bu saatten sonra android falan kullanan varsa da bol sans
arkadasima da iphone 11 yapacaz telefonu kirildi garibimin cag atlasin birazHâla gözümde alınmaz XS Max veya 12 alsın 11 düz alınmaz ekran ve batarya yüzünden Ki bence Mi 12T herseyde daha iyi ama kamera ve yazılımda 11 alıyor işlemci olarak denkler
öyle değil işte ben 9 ay önce 11 aldım tahmini beni bir 4 yıl daha rahat götürür ve kamerası çok iyi diğer markalara göre aldığın android telefon ne kadar iyi olursa olsun max 3 yıl gidiyor sonra yalpalamaya başlıyorÇok saçma bir yorum teknoloji formundaki tavsiyeye bak, bu tavsiyeleri sokaktaki dayılar veriyor. Çok iyi telefon markaları mevcut
O elindeki 6S plus yada 7 plus ama elindeki telefonun ekrani FHD 11 hd ben yan yana koydum 6S plusla 11 i 6S plus çok daha iyiydi 11 ekran batarya harici güzel tasarımı falan hoşuma gidiyorarkadasima da iphone 11 yapacaz telefonu kirildi garibimin cag atlasin biraz
valla kullanım amacına gore degısır mesela yarın gıdıp anneme alıcam bıtaneİp 11 alınmaz gibi hem ekran bakımından kötü hem eskidi hem rakiplerine göre güç bakımından daha geride sırf Apple cihaz almış olmak için almak daha güçlüsü dururken saçma olmaz mı?