Neler Yeni

16TB Taşınabilir Disk 500 TL

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
O alanların bir şeyden haberi olsaydı baştan satın almazlardı zaten. Yukarıda yazdım görebilirsin, olayın exfat ile alakası yok, biçimlendirir ne isterse onu yapar fat, fat32 yada ntfs farketmez. İçerisine bulabileceği en ucuz flash belleği koyar diyorum, usb 3.0 mı koyacaktı birde. Konu hakkındaki bilgin resimler kadar o belli, gördüklerini anlamlandırmaya çalışıyorsun sadece.
Neyse.
Arkadaşım. Lütfen ya... exfat ile nfts yada fat32 arasındaki farkları dahi bilmiyorsun onu anlıyorum. Fat32 bile olsa bu disk sence bu fiyata gelir miydi? Biçimlendir istediğin kadar. Ne aynı performansı alırsın, ne de aynı şekilde kullanabilirsin. Exfat çok eski bir teknoloji. Ne demek alakası yok? Sen 1990 model bir araba ile 2021 model bir arabayı bir tutabilir misin? Bu işte böyle. Teknoloji bundan ibaret. Eski olan ucuz olur, yeni olansa pahalı. Bak bir arkadaş sağ olsun video göndermiş. Aç izle. Kendin gör. Kullanılmış olsun olmasın önemli değil. Aldığın ürün bekleneni vermiyor diyorum sana.

Bilgin yok diyorsun, senin bilgin zayıf. Kim ne dedi sana bilmiyorum fakat ne dediyse unut, yalan söylemiş.

Biçimlendir kullan... Ne kadar kolay.

Son düzenleme:

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
Arkadaşım. Lütfen ya... exfat ile nfts yada fat32 arasındaki farkları dahi bilmiyorsun onu anlıyorum. Fat32 bile olsa bu disk sence bu fiyata gelir miydi? Biçimlendir istediğin kadar. Ne aynı performansı alırsın, ne de aynı şekilde kullanabilirsin. Exfat çok eski bir teknoloji. Ne demek alakası yok? Sen 1990 model bir araba ile 2021 model bir arabayı bir tutabilir misin? Bu işte böyle. Teknoloji bundan ibaret. Eski olan ucuz olur, yeni olansa pahalı. Bak bir arkadaş sağ olsun video göndermiş. Aç izle. Kendin gör. Kullanılmış olsun olmasın önemli değil. Aldığın ürün bekleneni vermiyor diyorum sana.

Bilgin yok diyorsun, senin bilgin zayıf. Kim ne dedi sana bilmiyorum fakat ne dediyse unut, yalan söylemiş.

burda formatın bi önemi yokki neyin argümanı bu tam olarak?
ayrıca adamı yanlış anlıyorsun
ilk başta sen dedin kullanılmış hdd geliyor diye
videoyu izleyince "fatality" oldun
şimdide format farkı anlatmaya başladın
içinden çıkan şet exfat veya fat32 farketmez 16tb değil
önemli olan nokta kapasite şuan 32gb usb çıkıyo kutunun içinden bildiğin ha fat32 olmuş ha exfat bize ne 500tl girdikten sonra

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik

Yazık ya
Exfat aralarındaki en yeni dosya sistemi. Ntfs 1993'te, fat32 1996'da, exfat ise 2006'da duyuruldu. Ne yaptın ex takısından eski olduğunu mu çıkardın bu nasıl bir sallamadır.
Bilişim sektöründe ne işle meşgulsen ona mı devam etsen? Bu konuları bıraksan da bilmeyen birileri okursa belki milleti yanlış bilgilendirmesen? Nasıl olur.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
burda formatın bi önemi yokki neyin argümanı bu tam olarak?
ayrıca adamı yanlış anlıyorsun
ilk başta sen dedin kullanılmış hdd geliyor diye
videoyu izleyince "fatality" oldun
şimdide format farkı anlatmaya başladın
içinden çıkan şet exfat veya fat32 farketmez 16tb değil
önemli olan nokta kapasite şuan 32gb usb çıkıyo kutunun içinden bildiğin ha fat32 olmuş ha exfat bize ne 500tl girdikten sonra
Arkadaş, sen attığın videoyu izledin mi? Neyi dedtekliyorsun anlayamıyorum. Aynı şey değil. Videodaki adamda benim dediklerimi birebir şekilde gösterip belirtiyor zaten. Senin video benim en başta söylediklerimi destekliyor. Yanlışsa düzelt. 32 gb muhabbeti nerede ben mş kaçırdım videoda?
Yazık ya
Exfat aralarındaki en yeni dosya sistemi. Ntfs 1993'te, fat32 1996'da, exfat ise 2006'da duyuruldu. Ne yaptın ex takısından eski olduğunu mu çıkardın bu nasıl bir sallamadır.
Bilişim sektöründe ne işle meşgulsen ona mı devam etsen? Bu konuları bıraksan da bilmeyen birileri okursa belki milleti yanlış bilgilendirmesen? Nasıl olur.
Arkadaş, kim olduğum konusunda bilgin yok. Orada bi dur.

Konuya gelecek olursak haklısın burada. Releaseler dediğin gibi. Mesajı ona göre düzenlerim. Ana fikir olarak anlatmak istediğim exfatı dönüşterseniz bile diğer formatlarda aynı şekilde kullanamıyorsunuz. Örneğin içindeki dosya sayısı tamamen desteklenen boyutlarda olmalı. Daha net bir örnek nasıl verebilirim size bilmiyorum.

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Arkadaş, sen attığın videoyu izledin mi? Neyi dedtekliyorsun anlayamıyorum. Aynı şey değil. Videodaki adamda benim dediklerimi birebir şekilde gösterip belirtiyor zaten. Senin video benim en başta söylediklerimi destekliyor. Yanlışsa düzelt. 32 gb muhabbeti nerede ben mş kaçırdım videoda?

Arkadaş, kim olduğum konusunda bilgin yok. Orada bi dur.

Konuya gelecek olursak haklısın burada. Releaseler dediğin gibi. Mesajı ona göre düzenlerim. Ana fikir olarak anlatmak istediğim exfatı dönüşterseniz bile diğer formatlarda aynı şekilde kullanamıyorsunuz. Örneğin içindeki dosya sayısı tamamen desteklenen boyutlarda olmalı. Daha net bir örnek nasıl verebilirim size bilmiyorum.
Bana bu konuda bir örnek vermene ihtiyacım yok. Dosya sisteminin de bir önemi yoktu zaten fakat doğru olmayan başka şeyler de söylediğin için düzeltmek zorunda kalıyorum. Bilişim sektöründe eminim işini iyi yapıyorsundur ama bu konuyu pas geç, farklı konularda buluşalım.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
şakamı bu
8. dakkada içini açıyo bi izlermisin
içinden sd card çıktı bu attığımda
o sd card sana 16tb hdd gibi mi görünüyor?
32gb olmayabilir ama 16tb hiç değil rasgele bir sd card o
hani hdd? hani kötü sağlıklı 16tb hdd nerde benmi körüm?

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
şakamı bu
8. dakkada içini açıyo bi izlermisin
içinden sd card çıktı bu attığımda
o sd card sana 16tb hdd gibi mi görünüyor?
32gb olmayabilir ama 16tb hiç değil rasgele bir sd card o
hani hdd? hani kötü sağlıklı 16tb hdd nerde benmi körüm?
:Dd Geceyi bu gülüşle bitirmek istiyorum lütfen skandal bir bilgi daha gelmesin :)

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eğer sahte gelirse dispute açarsınız, satıcı yardımcı olmazsa devreye aliexpress giriyor ve para iadesi yapıyor. Üründe genelde sizde kalıyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
16 gb flash bellek gelmez inşallah.

Maykıl

80+ Silver
Başlığı okuyunca heycanla tıklamıştım neyse 16 gb 500, tl de iyi fiyat (!)

Top Bottom