Neler Yeni

17.000TL yazılımcı laptop önerisi

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Evet Oyunlarla boşa vakit geçirdiği anlamına geliyor. Haklısın.
Bu nasıl mantık aklım almıyor? Amcam 29 yaşında ve oda mühendis bundan 15 sene önce inşaatlarda sürünüyordu her yaz tatili şimdi mühendis ve bilgisayarında rdr2 oynuyor tv ye bağlayıp. Ama doğru sen şirket ceo su olduğun için oynayabilirsin

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Evet Oyunlarla boşa vakit geçirdiği anlamına geliyor. Haklısın.
İşine engel olmadığı sürece hiçbir şekilde boşa vakit geçirmek olmuyor. İsteyen oyun oynar, isteyen dışarda vakit geçirir, isteyen de video izleyerek vakit geçirir. İşini yaptığın sürece bir sıkıntı teşkil etmez. Hiçbir yazılımcı bütün gününü çalışarak geçirmiyor. İstisnalar ve bazı günler haricinde.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Ki kastım oyun oynaması değil, büyük düşünemiyorsunuz.
Bilgisayar seçerken burada o kadar insan güzel işlemciler ve ekranlardan vazgeçti ki, Sırf biraz daha oyun oynamak uğruna.
Eğer büyük düşünemiyorsanız boşuna bana bir şey anlatmaya çabalamayın.
Dostum kimse sana birsey anlatmaya çabalamayiyor bilgisayarında oyun oynayan biri düzgün bir mühendis olamaz diyen evrendeki tek insansın neden sana birsey anlatmaya cabaliyalim

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İşine engel olmadığı sürece hiçbir şekilde boşa vakit geçirmek olmuyor. İsteyen oyun oynar, isteyen dışarda vakit geçirir, isteyen de video izleyerek vakit geçirir. İşini yaptığın sürece bir sıkıntı teşkil etmez. Hiçbir yazılımcı bütün gününü çalışarak geçirmiyor. İstisnalar ve bazı günler haricinde.
Bu nasıl mantık aklım almıyor? Amcam 29 yaşında ve oda mühendis bundan 15 sene önce inşaatlarda sürünüyordu her yaz tatili şimdi mühendis ve bilgisayarında rdr2 oynuyor tv ye bağlayıp. Ama doğru sen şirket ceo su olduğun için oynayabilirsin
Cevap bile vermeyeceğim. Sadece mesajlarıma at gözlükleri ile bakan insanlarsınız. ;) Üniversiteye gidip insanların neler yaptığını, gerçekten yazılımı kavradıktan sonra 1 ayda ne kadar para kazanabildiğini görünce dediğimi anlarsınız.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Dostum kimse sana birsey anlatmaya çabalamayiyor bilgisayarında oyun oynayan biri düzgün bir mühendis olamaz diyen evrendeki tek insansın neden sana birsey anlatmaya cabaliyalim
Neyse uzatmaya gerek yok

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
gerçekten yazılımı kavradıktan sonra 1 ayda ne kadar para kazanabildiğini görünce dediğimi anlarsınız.
Anlıyorum.. Kahkahamı basıyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsan karşısındakini tanımayınca ne kadar da rahat konuşuyor la cidden. Forumlarda yeni yeni takılmaya başladım ve başladığım gibi uçacağım gibi :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,092
Üyeler
167,054
Son üye
azatt36
Top Bottom