Neler Yeni

17-18k bandında okul için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yasin Tural
Neredeyse hiç oyun oynamicam aklımda acer nitro5 var sizce ne alınabilir.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Neredeyse hiç oyun oynamicam aklımda acer nitro5 var sizce ne alınabilir.
Bunu öneririm:

Oyun istemiyorsanız bunu da önerebilirim:
Screenshot_20230128-182724_Chrome.png

Resimdeki SSD özelleştirmesi ile almanızı şiddetle tavsiye ederim.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
acer

hp victus serisi

monster(huma serisi haric)

BULAŞMA

yukarıdaki monster humayı öneririm

Son düzenleme:

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
ne saçmalıyon sen, yukardakilere bulaşma diyip yukardaki monsteri önermen de ayrı bir şey
eksik yazmışım monster huma serisi haric demem lazımdı cünkü iş bilgisayarı olarak güzel bi seri

QRuder

80+ Silver
eksik yazmışım monster huma serisi haric demem lazımdı cünkü iş bilgisayarı olarak güzel bi seri
hp victus serisi hakkında ne kadar bilgin var peki konuşuyosun, veya acer laptoplar hakkında, kullandın mı hiç birini ?
kullanmadın. Net konuşma duyduğun bilgileri ,şöyle diyebilirsin duyduğum kadarı ile HP Victus, Acer iyi değil diyebilirsin, şunu da ekleyim Bende HP Victus sahibi olarak ben memnunum tam bir F/P laptop serisi ,sen nasıl HP Victusa bulaşılmaz dedin direkt anlayamadım?

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
hp victus serisi hakkında ne kadar bilgin var peki konuşuyosun, veya acer laptoplar hakkında, kullandın mı hiç birini ?
kullanmadın. Net konuşma duyduğun bilgileri ,şöyle diyebilirsin duyduğum kadarı ile HP Victus, Acer iyi değil diyebilirsin, şunu da ekleyim Bende HP Victus sahibi olarak ben memnunum tam bir F/P laptop serisi ,sen nasıl HP Victusa bulaşılmaz dedin direkt anlayamadım?
hp victus aldım iade ettim bay çokbilmiş

arkadşaımda acer nitro 5 aldı hiç memnun değildi sattı

öyle herkese atarlı giderli konuşma önce bi sor sorgula öğren

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
Sebeplerini detaylı bir şekilde anlatırsanız memnun oluruz:)
kısaca yazayım ben victusu iade ettim cünkü ekran wobble sorunu aşırı igrenc ikincisi ekran paneli rezalet 250 nit %45 nts kusura bakmayında 20k+ para veriyosam rezalet bi ekran kullanmama lazım

arkadaşımda aceri ısınma sorunu ve fan sorunundan dolayı sattı artık uğraşmak istemediki servise yollamıştı geri geldiginde bişey değişmedi ve serviside rezalet kendisi sonra lenovo ideapad gaming 3 serisi aldı memnun bende onla konustuktan sonra siparis ettim daha kurulumunu yapmadım yeni geldi

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şifa Güneş
Asus laptopları önerebilirim

En İyi Cevap
3
Hocam oyun oynamayacaksanız gaming bir cihaz olmayın.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

QRuder

80+ Silver
kısaca yazayım ben victusu iade ettim cünkü ekran wobble sorunu aşırı igrenc ikincisi ekran paneli rezalet 250 nit %45 nts kusura bakmayında 20k+ para veriyosam rezalet bi ekran kullanmama lazım

arkadaşımda aceri ısınma sorunu ve fan sorunundan dolayı sattı artık uğraşmak istemediki servise yollamıştı geri geldiginde bişey değişmedi ve serviside rezalet kendisi sonra lenovo ideapad gaming 3 serisi aldı memnun bende onla konustuktan sonra siparis ettim daha kurulumunu yapmadım yeni geldi
ah be güzel kardeşim güldürüyosun beni

şu hp nin bu fiyatta piyasada rakibi yok neyden bahsediyosun ya F/P diyorum attığım hp nin en yakın rakibini de bırakıyorum şuraya biryere

2 laptobu kıyaslayamazsın bile

Top Bottom