Neler Yeni

17.500tl ye İPHONE 14

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Arkadaşlar yurtdışından 930$ a iPhone 14 128gb getirip satıyor telefoncular. Tanıdığım yapıyor ben aldım ve 3 arkadaşım daha aldı. Forumda da bu tarz soruları görmüştüm bilgilendireyim dedim. 930 dolar 17.500tl yapıyor ortalama. Actirmasi 6bin TL hepsi beraber 23.500tl tutuyor ortalama. Şoyle bir şey var. Actirmayi iki arkadaş birinin üzerinden yaparsa 3bin 3bin bolusuyorlar. Yani bize 20.500tl ye geldi iPhone 14 128gb sıfır ürün kapalı kutu direk.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Arkadaşlar yurtdışından 930$ a iPhone 14 128gb getirip satıyor telefoncular. Tanıdığım yapıyor ben aldım ve 3 arkadaşım daha aldı. Forumda da bu tarz soruları görmüştüm bilgilendireyim dedim. 930 dolar 17.500tl yapıyor ortalama. Actirmasi 6bin TL hepsi beraber 23.500tl tutuyor ortalama. Şoyle bir şey var. Actirmayi iki arkadaş birinin üzerinden yaparsa 3bin 3bin bolusuyorlar. Yani bize 20.500tl ye geldi iPhone 14 128gb sıfır ürün kapalı kutu direk.
Kaydettirme mevzusunu pek anlayamadım

Zechion

80+ Silver
Birbirinin üzerinden derken ? Nasıl oluyor tam anlamadım

Zeth

80+ Bronze
Iphone bizim ülkemizde lüks bir telefon zengin insanlar için, paran varsa alırsın geçersin paran yoksa oradan getireyim açtırayım taktırayım kaydettireyim diye uğraşmanın mantığını anlamadım, zengin değilsen öyle gözükmeye çalışmanın bir anlamı yok benim için.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphone bizim ülkemizde lüks bir telefon zengin insanlar için, paran varsa alırsın geçersin paran yoksa oradan getireyim açtırayım taktırayım kaydettireyim diye uğraşmanın mantığını anlamadım, zengin değilsen öyle gözükmeye çalışmanın bir anlamı yok benim için.
Zaten almayı düşünen insan iPhone 12-13 parasına bu yolla 14 alıyor ve parası cebinde kaliyor. Zengin insanlarin para kazanmak için neler uğraştığını bilsen :)

Silinsin

80+ Silver
Param da olsa 2 katini ödemek istemezdim :D

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
saçma bir bakış açın var kanka. 12 parasına 14 almak varken neden uğraşmıyım?

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Pasaporta işlettirme kısmını anlayamadım. Bir arkadaşımla yurtdışına çıkıp birer tane iPhone ile döndük diyelim. Sadece ben pasaportuma iki telefonu da işletip tek telefon ücreti mi ödüyorum? Bildiğim kadarıyla pasaport başına 1 telefon işleniyor 2 yılda bir sıfırlanmak suretiyle.
Pasaporta isletirken ikisi ayrı ayrı değilde birinin üzerinden yapıyorlar yani şöyle.iki pasaport lazım yine ama çıkacak simler aynı isme tek kişiye çıkacak öyle olunca tek 6000tl veriliyor ve iki telefonda açılmış oluyor

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Kusura bakma bir telefona 20-30k vermek gibi mantıklı bakış açım yok edinirsem haber veririm.
Kanka bende vermiyorum zaten. Hala İphone 8 kullanıyorum. Alınmaya gerek yok bu kadar. Vermem dersin olay biter. Zengin telefonu demen saçma.

Zeth

80+ Bronze
Kanka bende vermiyorum zaten. Hala İphone 8 kullanıyorum. Alınmaya gerek yok bu kadar. Vermem dersin olay biter. Zengin telefonu demen saçma.
Alınacak bi durum yok, ülkenin %50'sine yakınının asgari ücretle çalıştığını düşünürsen bu telefonu alması için yemeden içmeden en aşşa 3-4 ay çalışması gerekiyor dar gelirli telefonu mu diyeyim nesi saçma geldi

no-name

80+ Silver
Hacı yurt dışı iphone alsam ben senin pasaportuna işletebiliyor muyum yani?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom