Neler Yeni

17.500tl ye İPHONE 14

Zechion

80+ Silver
Pasaporta isletirken ikisi ayrı ayrı değilde birinin üzerinden yapıyorlar yani şöyle.iki pasaport lazım yine ama çıkacak simler aynı isme tek kişiye çıkacak öyle olunca tek 6000tl veriliyor ve iki telefonda açılmış oluyor
Yani anladığım kadarıyla olay şu. İki kişi tek pasaporta kayıt ettiriyor telefona.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone bizim ülkemizde lüks bir telefon zengin insanlar için, paran varsa alırsın geçersin paran yoksa oradan getireyim açtırayım taktırayım kaydettireyim diye uğraşmanın mantığını anlamadım, zengin değilsen öyle gözükmeye çalışmanın bir anlamı yok benim için.
Tanıdığım çok zengin ve durumu çok iyi insan var yurt dışından Iphone alan. :D yorumun biraz komik olmuş

no-name

80+ Silver
Burda böyle yazıyor? @sake13
Screenshot_20230125_022350_Samsung Internet.jpg

İki telefona da aynı imei mi giriliyor? Veya çift sim özelliğinden mi yararlanıyorsunuz? Tam anlamadım orayı. Kimse anlamadı galiba. Tekrar açıklar mısınız?

Zeth

80+ Bronze
Yani anladığım kadarıyla olay şu. İki kişi tek pasaporta kayıt ettiriyor telefona.

Tanıdığım çok zengin ve durumu çok iyi insan var yurt dışından Iphone alan. :D yorumun biraz komik olmuş
'Zengin' anlayışımız farklı herhalde, yüzün düşerse ara sıra yaz bir iki yorum yazarım senin için.

Zechion

80+ Silver
'Zengin' anlayışımız farklı herhalde, yüzün düşerse ara sıra yaz bir iki yorum yazarım senin için.
Yüzün düşerse derken ? Aşağılamaya mı çalışıyorsunuz beni ?

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Bir pasaporta son 3yilda 1 kere telefon kayıt edilir. benim dediğim başka. İki kişi telefon alacak ve herkes kendi telwfonu için pasaport ayarkayacak yine iki pasaport lazım. Ama çıkacak sim tek oluyor sabah en detayına kadar anlatacam hocam yanlış bilgi vermiyim. Pasaportlarda yurtdışına çıkıp girmiş olmalı. Herşeyi çözdükten sonra tek sim olayı çok basit nasıl işlediğini telefoncu arkadaşa tekrar sorup en detaykna kadar anlatırım.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Bir pasaporta son 3yilda 1 kere telefon kayıt edilir. benim dediğim başka. İki kişi telefon alacak ve herkes kendi telwfonu için pasaport ayarkayacak yine iki pasaport lazım. Ama çıkacak sim tek oluyor sabah en detayına kadar anlatacam hocam yanlış bilgi vermiyim. Pasaportlarda yurtdışına çıkıp girmiş olmalı. Herşeyi çözdükten sonra tek sim olayı çok basit nasıl işlediğini telefoncu arkadaşa tekrar sorup en detaykna kadar anlatırım.
Merakla bekliyorum :D

no-name

80+ Silver
Bekliyoruz

Tahminimce bir telefon kayıt olunca çift sim özelliğinden dolayı 2 imeili kayıt oluyor ve arkadaşınızın üstünden kayıt olduğu için fazladan olan bir imei sizin telefonunuza atılıyor. Tahminim bu sadece

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Pasaporta isletirken ikisi ayrı ayrı değilde birinin üzerinden yapıyorlar yani şöyle.iki pasaport lazım yine ama çıkacak simler aynı isme tek kişiye çıkacak öyle olunca tek 6000tl veriliyor ve iki telefonda açılmış oluyor
Böyle bir olay olduğunu bilmiyordum, kayıt ücreti yarıya iniyor güzelmiş. Kayıt ücreti yüzünden mantıksız olmaya başlamıştı zaten yurtdışından telefon getirmek.

no-name

80+ Silver
Şöyle bir konu var burada tüm detaylarını konuşmuşlar:

E devlet imei kayıt ekranı görüntüsü de bu şekildeymiş:
Screenshot_20230125_031044_Samsung Internet.jpg

Bu yöntem tespit edilirse sıkıntı olabilir ama nasıl tespit edilecek ki?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Haber bekliyoruz hacım :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Pasaport işi yaş sim kartı da onun üzerine olacak ileride fatura ile ilgili bişey olursa arkadaşın ile görüş uğraş bence pek mantıklı değil ya bilemedim

NightRose

80+ Bronze
yurtdışı esim olan iphone kullananlar için size kıyak olsun benden. bunu da kimse söylemez size :D
şimdi şöyle yapıyorsunuz;
kendi kullanacağınız hattınızı esime çeviriyorsunuz sonra bir tanıdığınızın simini cihazın fiziki sim kısmına takıp işleme başlıyorsunuz sonra kendi esim olan hattınızı cihaza tanıtıyorsunuz daha sonra da fiziki simi cihazdan çıkartıyorsunuz. baaam noldu şimdi, cihaz esim olarak kaldı ve buga girdi. imei sorgulamanızda kayıt bulunamadı diyecek böylelikle imei tespit edildi kapatılacak diye bir mesaj almayacaksınız ve öyle kullanacaksınız gittiği yere kadar. aylardır kullanıyorum hala mesaj gelmedi bana :D

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
yurtdışı esim olan iphone kullananlar için size kıyak olsun benden. bunu da kimse söylemez size :D
şimdi şöyle yapıyorsunuz;
kendi kullanacağınız hattınızı esime çeviriyorsunuz sonra bir tanıdığınızın simini cihazın fiziki sim kısmına takıp işleme başlıyorsunuz sonra kendi esim olan hattınızı cihaza tanıtıyorsunuz daha sonra da fiziki simi cihazdan çıkartıyorsunuz. baaam noldu şimdi, cihaz esim olarak kaldı ve buga girdi. imei sorgulamanızda kayıt bulunamadı diyecek böylelikle imei tespit edildi kapatılacak diye bir mesaj almayacaksınız ve öyle kullanacaksınız gittiği yere kadar. aylardır kullanıyorum hala mesaj gelmedi bana :D
E sim tanıttıktan sonra cihazı açmadan mı fizikiyi takıyoruz yoksa fiziki takılıyken mi tanıtıyoruz beynim yandı sabah sabah

Top Bottom