Neler Yeni

17.500tl ye İPHONE 14

Arda_07

80+ Bronze
Arkadaşlar yurtdışından 930$ a iPhone 14 128gb getirip satıyor telefoncular. Tanıdığım yapıyor ben aldım ve 3 arkadaşım daha aldı. Forumda da bu tarz soruları görmüştüm bilgilendireyim dedim. 930 dolar 17.500tl yapıyor ortalama. Actirmasi 6bin TL hepsi beraber 23.500tl tutuyor ortalama. Şoyle bir şey var. Actirmayi iki arkadaş birinin üzerinden yaparsa 3bin 3bin bolusuyorlar. Yani bize 20.500tl ye geldi iPhone 14 128gb sıfır ürün kapalı kutu direk.
son 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkmak gerekiyor kayıt için
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurtdışı esim olan iphone kullananlar için size kıyak olsun benden. bunu da kimse söylemez size :D
şimdi şöyle yapıyorsunuz;
kendi kullanacağınız hattınızı esime çeviriyorsunuz sonra bir tanıdığınızın simini cihazın fiziki sim kısmına takıp işleme başlıyorsunuz sonra kendi esim olan hattınızı cihaza tanıtıyorsunuz daha sonra da fiziki simi cihazdan çıkartıyorsunuz. baaam noldu şimdi, cihaz esim olarak kaldı ve buga girdi. imei sorgulamanızda kayıt bulunamadı diyecek böylelikle imei tespit edildi kapatılacak diye bir mesaj almayacaksınız ve öyle kullanacaksınız gittiği yere kadar. aylardır kullanıyorum hala mesaj gelmedi bana :D
iyi de zaten her imei için 4 ay hak veriliyor, bu haklar her yıl sıfırlanır(eğer kapandıysa tekrar 4 aylığına açılır)

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

NightRose

80+ Bronze
iyi de zaten her imei için 4 ay hak veriliyor, bu haklar her yıl sıfırlanır(eğer kapandıysa tekrar 4 aylığına açılır)
sıfırlansa da 1 yılda 8 ay kullanabilirsin en fazla. dediğim yöntemle sıfırlandı sıfırlanmadı gibi bir konuyla uğraşmıyorsun. kayıt için 6bin vermektense böyle kullan diyorum

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
sıfırlansa da 1 yılda 8 ay kullanabilirsin en fazla. dediğim yöntemle sıfırlandı sıfırlanmadı gibi bir konuyla uğraşmıyorsun. kayıt için 6bin vermektense böyle kullan diyorum
sanırım tüm 14 serisi iphonelarda e sim var değil mi

SekOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Karakelle
Arkadaşlar yurtdışından 930$ a iPhone 14 128gb getirip satıyor telefoncular. Tanıdığım yapıyor ben aldım ve 3 arkadaşım daha aldı. Forumda da bu tarz soruları görmüştüm bilgilendireyim dedim. 930 dolar 17.500tl yapıyor ortalama. Actirmasi 6bin TL hepsi beraber 23.500tl tutuyor ortalama. Şoyle bir şey var. Actirmayi iki arkadaş birinin üzerinden yaparsa 3bin 3bin bolusuyorlar. Yani bize 20.500tl ye geldi iPhone 14 128gb sıfır ürün kapalı kutu direk.
1 yıl içerisinde tekrar yurtdışına çıkmak gerekmiyor mu?

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
1 yıl içerisinde tekrar yurtdışına çıkmak gerekmiyor mu?
yok kral öyle bir kural

Merakla bekliyorum :D
dostum simdi telefonu kapattım anlatıyorum. bazı modeller icin 2 sim oluyor telefonda alacagın 2 teelfonun da sımleri aynı vs olmalı. 2 telefonu aldın TEK pasaport yeterlıymıs bir telefonun 2 sımını de kayıt ettın kayıt ettıkten sonra 2 farklı numara cıkarıyorsun pasaport sahıbı üzerine esım denilioyr 2. sime yanlış anlamadıysam. 2 sım geldikten sonra esımı diğer telefonda kullanıyorsun. kabaca böyle 3-4 yıldır iphonelarda bu sistem yapılıyormuş ama modellerin birbirine uyması lazımmış 2 iphone 14 aynı tel zaten.

Haber bekliyoruz hacım :)
dostum simdi telefonu kapattım anlatıyorum. bazı modeller icin 2 sim oluyor telefonda alacagın 2 teelfonun da sımleri aynı vs olmalı. 2 telefonu aldın TEK pasaport yeterlıymıs bir telefonun 2 sımını de kayıt ettın kayıt ettıkten sonra 2 farklı numara cıkarıyorsun pasaport sahıbı üzerine esım denilioyr 2. sime yanlış anlamadıysam. 2 sım geldikten sonra esımı diğer telefonda kullanıyorsun. kabaca böyle 3-4 yıldır iphonelarda bu sistem yapılıyormuş ama modellerin birbirine uyması lazımmış 2 iphone 14 aynı tel zaten.

sanırım tüm 14 serisi iphonelarda e sim var değil mi
%90 olmalı ama yine kesin bir bilene sor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Iphone bizim ülkemizde lüks bir telefon zengin insanlar için, paran varsa alırsın geçersin paran yoksa oradan getireyim açtırayım taktırayım kaydettireyim diye uğraşmanın mantığını anlamadım, zengin değilsen öyle gözükmeye çalışmanın bir anlamı yok benim için.
Sen paranın ne demek olduğunu bilmiyorsun yada hiç tasarruf edeyim moduna girmemişsin.
1 zengin veya holding sahibi ile 1 ay onu beraber çalış kaçırdıkları vergileri vergiden düşürdüklerini gördükten sonra yaşama şevkin kırılır. Zenginsen bile o an fakirin fakiri hissedersin kendini.

Arda_07

80+ Bronze
sene sonlarında görelim o zaman böyle kullanmak işe yaramış mı diye :D

Zeth

80+ Bronze
Sen paranın ne demek olduğunu bilmiyorsun yada hiç tasarruf edeyim moduna girmemişsin.
1 zengin veya holding sahibi ile 1 ay onu beraber çalış kaçırdıkları vergileri vergiden düşürdüklerini gördükten sonra yaşama şevkin kırılır. Zenginsen bile o an fakirin fakiri hissedersin kendini.
Arkadaş ıphone'nın lüks olduğunu özellikle bizim ki gibi ülkelerde bir telefon için o paraların verilmemesi gerektiğini söylüyorum, sen bana paranın ne demek olduğunu bilmiyorsun tasarruf moduna girmemişsin hiç diyorsun, herhalde ya okumasını bilmiyorsun ya anlamasını.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Parası olan alsın bende pro max versiyonu var

Ama ip14 alınmaz bana göre ne dinamic adam var ne sürekli açık ekran var bu benim görüşüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,983
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom