serwintes
80+ Gold
İkisininde kasası kötü gıgaybte clove kasa var sanırım
Hangisi alınır
link var mı dostumİkisininde kasası kötü gıgaybte clove kasa var sanırım
Özellik olarak Gıgaybte daha iyi ama ben bu fiyat bandında 16500 olan hp 3050ti modelini yada 15800de olan 3050 li lenovo tercih ederim
hp pavilion gaming serisi laptopumu 5 yıldır kullanıyorum kasa yanıyor adetaİkisininde kasası kötü gıgaybte clove kasa var sanırım
Özellik olarak Gıgaybte daha iyi ama ben bu fiyat bandında 16500 olan hp 3050ti modelini yada 15800de olan 3050 li lenovo tercih ederim
Bu...
Hangisi alınır
bu daha mı iyi hocam 8gb rami var ben çok oyun oynamıyorum. iş güç için alacağım
bu fiyata daha iyisi yokbu daha mı iyi hocam 8gb rami var ben çok oyun oynamıyorum. iş güç için alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu gigabyte monitör hoşuma gitti ekranı falan iyi duruyor. fazla oyun oynamıyorum. iş güç için alacağım sizce işimi görür mü bu fiyata iyi midir daha iyisi var mı
RAM eklenebilir zor bir işlem değil laptop ramleri de ucuz...16 GB RAM olsa alırdım.
Gigabyte olanın kasa kötü baya ısınıyor...bu daha mı iyi hocam 8gb rami var ben çok oyun oynamıyorum. iş güç için alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu gigabyte monitör hoşuma gitti ekranı falan iyi duruyor. fazla oyun oynamıyorum. iş güç için alacağım sizce işimi görür mü bu fiyata iyi midir daha iyisi var mı
Kim diyor?bunların ekran kartı güçsüz diyorlardı sanırım