bu bütçede en iyi laptop değil bunların ramleri 4x2 yeni ram aldığın zaman 1k masrafın var ayrıca hpyi bizzat kullanmış biri olarak diyorum ısınma sorunu hpde de var ki laptop alan biri ısınacağını bilerek cihazı alıyorRAM eklenebilir zor bir işlem değil laptop ramleri de ucuz...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte olanın kasa kötü baya ısınıyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim diyor?
Bu bütçede en iyi laptop
Direk HP için konuşamazsınız HP Paivlion kullandınız büyük ihtimal VİCTUS ve OMEN serileri çok kaliteli seriler...bu bütçede en iyi laptop değil bunların ramleri 4x2 yeni ram aldığın zaman 1k masrafın var ayrıca hpyi bizzat kullanmış biri olarak diyorum ısınma sorunu hpde de var ki laptop alan biri ısınacağını bilerek cihazı alıyor
Var ROG Strix , Lenovo LEGİON gibi serilerin yalıtımı ısınmıyor denecek kadar iyi.tamam da ısınmayan laptop yok ki laptopun dezavantajı zaten bu
Bu konuda bu yorumu haklı buluyorumtamam da ısınmayan laptop yok ki laptopun dezavantajı zaten bu
Ya bi dur ne anlatıyon...bro bu paralara o cihazları bul alalım valla
Isınmayan laptop konusuna sadece ultrabook klasmanının belli bir kısmını alabiliriz ancak konu şu anda bu değil onun dışında bulunan bazı gruplar ısınma konusunu çözebilmiş değilYa bi dur ne anlatıyon...
Ben ona mı diyorum ısınmayan laptop yok demene diyorum...
Dostum yapma bu kadar genel bir şey söylemek çok zor, bir laptop alırken tek kriterimiz de bu olmamalı. 3070 ekran kartlı Lenovo Legion kullandım, hem ekrandaki berbat ışık sızması hem de ısınma yüzünden anında değişime gönderdim (kampanyalı aldığım için iade işime gelmiyordu, servis şu ışık sızmasına normal dedi), cihazı servisten gelir gelmez sattım.Var ROG Strix , Lenovo LEGİON gibi serilerin yalıtımı ısınmıyor denecek kadar iyi.
katılıyorum dostum ben bu arkadaşın tavrına da hiç anlam veremedimDostum yapma bu kadar genel bir şey söylemek çok zor, bir laptop alırken tek kriterimiz de bu olmamalı. 3070 ekran kartlı Lenovo Legion kullandım, hem ekrandaki berbat ışık sızması hem de ısınma yüzünden anında değişime gönderdim (kampanyalı aldığım için iade işime gelmiyordu, servis şu ışık sızmasına normal dedi), cihazı servisten gelir gelmez sattım.
Hocam geçmiş olsun zorlu bir süreç geçirmişsinizDostum yapma bu kadar genel bir şey söylemek çok zor, bir laptop alırken tek kriterimiz de bu olmamalı. 3070 ekran kartlı Lenovo Legion kullandım, hem ekrandaki berbat ışık sızması hem de ısınma yüzünden anında değişime gönderdim (kampanyalı aldığım için iade işime gelmiyordu, servis şu ışık sızmasına normal dedi), cihazı servisten gelir gelmez sattım.
özellik bu fiyata harbiden çok iyiymiş de kasası nasıl gigabyte laptop nasıldır bilemem