Neler Yeni

.!🔥 17.999₺ PCH Medal X5 🔥!.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Valla ben de üzüldüm o kardeşime. Dün forumda baya üzülmüştü. Yanındaki arkadaşına satılıp ona satmamaları ayrı üzücü. Tamamen haksızlık. Olayın detayına hakim değilim ama 18 yaşını doldurmadıysanız bu tarz yerlere yanınızda yetişkin bir bireyle gidin ki (mümkünse aile bireyleri ile) böyle haksızlığa uğramayın ve mağdur duruma düşmeyin.
Abi ben 2 kere aldım 17 yaşımda iken hiçbir şey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahane uydurmuslar

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rıdvan Çavuş
Sanırım ismi hülya olması lazım bayanın zaten orada sana çıkmış olsaydı beyaz olan biz oradaki kimsenin hakkını yemedik yedirmeyiz çok güzel biçimde herkes sıraya uydu ne gelirse aldık sende hiç üzülme aldığın bu sistem bir daha bu fiyata gelir mi ki hiç sanmıyorum seni uzun yıllar götürür güle güle kullan güzel kardeşim
Kart modelini kura veya çekilişle mi verdiler onu bilmiyorum. Eğer öyleyse yine içim bir nebze olsun rahatlar ama kurayla verdiklerini sanmıyorum. Benim tahminimce İtopya kendisini düşünerek öncelik olarak satılması gereken kartları verdi ve en sona Vision ve Z Trio modelleri kaldı. Vision ve Z Trio modellerini de forumda okuduklarımıza dayanarak söylüyorum; 50. sıradaki kişiler aldı. Umarım bu modeller Ventus'tan vazgeçip tekrar sıraya girenlere gitmemiştir. Son anda yetişen insanlar olmuş, bu modeller inşallah onlara gitmiştir.

Sistemden memnunum, alabildiğime şükrediyorum. :) Gerçekten ihtiyacım vardı...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kart modelini kura veya çekilişle mi verdiler onu bilmiyorum. Eğer öyleyse yine içim bir nebze olsun rahatlar ama kurayla verdiklerini sanmıyorum. Benim tahminimce İtopya kendisini düşünerek öncelik olarak satılması gereken kartları verdi ve en sona Vision ve Z Trio modelleri kaldı. Vision ve Z Trio modellerini de forumda okuduklarımıza dayanarak söylüyorum; 50. sıradaki kişiler aldı. Umarım bu modeller Ventus'tan vazgeçip tekrar sıraya girenlere gitmemiştir. Son anda yetişen insanlar olmuş, bu modeller inşallah onlara gitmiştir.

Sistemden memnunum, alabildiğime şükrediyorum. :) Gerçekten ihtiyacım vardı...
O kartların hepsi Zaten verilecekti son olmuş ilk olmuş onlar için fark etmiyordu bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Rıdvan Çavuş
Hocam montaj için ekstra ücret mi alınmış?
Evet, 100₺ ücret aldılar. E-İrsaliyede bütün parçaların fiyatı 0₺ olarak gözüküyor ve parçaların en altında Sistem Montaj + Driver Kurulum Hizmeti yazıyor ama onun da fiyatı 0₺ olarak gözüküyor.
Toplam ödemem 18.098,00₺

• Beğen
Reaksiyonlar: bane

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Abi ben 2 kere aldım 17 yaşımda iken hiçbir şey olmadı

Bahane uydurmuslar
Kart ailesinin uzerineymis miktarda yuksek diye oyle olmus dendi

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
Kasanın ön tarafına 280mm sıvı soğutma taksam hava akışına sıkıntı yaratır mı? Bu kasayla parçalar çok ısınacak gibi hissediyorum ama yorumlar da olumlu yönde gibi emin olamadım 😄

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Abi liste yi okuyup sokana sordum 7 kişi çıktı dedi işte normade her türlü bize gelmesi lazımdı vision un adamlar videodaki sıraya göre dağıtmadi 12 ventus stoğu bitince vision yerine gaming oc u dağıttı

Abi ben 24 düm abla 23 du Kürşat abi 22 idi

Bazı bizim onumuzdekler dedi ki buyrun siz alın dedim yok teşekürler sıraya uyalım dedin adamlar baktılar Ventus geliyor gittiler

Pch hocası forumunda yazdık da yapacak bişi yok
Siz kacta gittiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,846
Üyeler
166,440
Son üye
algos3123