wake up to reality
80+ Silver
23e gider mi?Bende koydum 2-3 ciddi alıcı var 22 ye gidecek herhalde benimki de gelmesi önemli değil önceden anlaşıyoruz oda tamam derse ilanı kaldırıyoruz alıyor adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaming oc kartini ilk alan benim, soyle bir sacmalik oldu, listede ventustan sonra vision var baktim karta gaming yaziyor sordum calisana ventus bitti ventustan sonraki ilk kart vision degil mi diye o da kartlar rastgele geliyor dedi-Evet kanka o konuştuğun kişi benim.
-Net 7 kişinin sıradan çıktığına emin misin? Eğer önümüzdeki 7 kişi sıradan çıktıysa bile 23-7=15 eder. 12 adet Ventus stoğu vardı. Yine bize Vision geliyor ama İtopya yanlış yaptı. İşine geldiği gibi verdi. @Kürşat Kütükçü de 22. sıradaydı. O zaman o da 14. sıraya geçmiş oluyor ve ona da Vision verilmeliydi. Senin sıran kaçtı bilmiyorum ama üçümüze de Gaming OC modelini verdiler. Ben kendimi geçtim ama senin mutluluğunu ve heyecanını hissedince şu an diyorum ki bari sana Vision verselermiş. Belki PCH forumda konu açıp sesimizi Taner Hoca'ya iletsek bu haksızlığa bir çözüm bulabilir ama buna harcayacağımız enerjiyi daha iyi değerlendirebiliriz. Ventus modeli gelse bile alınırdı. Ventus diğer modellere göre maksimum 5 ila 10 derece sıcak çalışıyor başka bir eksisi yok. Ortalama 60-70° gider gelir hiç sorun yaratmaz. Hepsi canavar gibi zaten. Ventus modeli duyup satın almayanlar kendini akıllı sanan enayiler. Tekrar sıraya girip alamayanlar varsa şimdi kafasını duvarlara vuruyordur emin ol. Hayırlı olsun, güle güle kullan ve keyfini çıkart.