Neler Yeni

.!🔥 17.999₺ PCH Medal X5 🔥!.

wake up to reality

80+ Silver
Bende koydum 2-3 ciddi alıcı var 22 ye gidecek herhalde benimki de gelmesi önemli değil önceden anlaşıyoruz oda tamam derse ilanı kaldırıyoruz alıyor adam
23e gider mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

-Evet kanka o konuştuğun kişi benim. :)
-Net 7 kişinin sıradan çıktığına emin misin? Eğer önümüzdeki 7 kişi sıradan çıktıysa bile 23-7=15 eder. 12 adet Ventus stoğu vardı. Yine bize Vision geliyor ama İtopya yanlış yaptı. İşine geldiği gibi verdi. @Kürşat Kütükçü de 22. sıradaydı. O zaman o da 14. sıraya geçmiş oluyor ve ona da Vision verilmeliydi. Senin sıran kaçtı bilmiyorum ama üçümüze de Gaming OC modelini verdiler. Ben kendimi geçtim ama senin mutluluğunu ve heyecanını hissedince şu an diyorum ki bari sana Vision verselermiş. Belki PCH forumda konu açıp sesimizi Taner Hoca'ya iletsek bu haksızlığa bir çözüm bulabilir ama buna harcayacağımız enerjiyi daha iyi değerlendirebiliriz. Ventus modeli gelse bile alınırdı. Ventus diğer modellere göre maksimum 5 ila 10 derece sıcak çalışıyor başka bir eksisi yok. Ortalama 60-70° gider gelir hiç sorun yaratmaz. Hepsi canavar gibi zaten. Ventus modeli duyup satın almayanlar kendini akıllı sanan enayiler. Tekrar sıraya girip alamayanlar varsa şimdi kafasını duvarlara vuruyordur emin ol. Hayırlı olsun, güle güle kullan ve keyfini çıkart. 🕊️
gaming oc kartini ilk alan benim, soyle bir sacmalik oldu, listede ventustan sonra vision var baktim karta gaming yaziyor sordum calisana ventus bitti ventustan sonraki ilk kart vision degil mi diye o da kartlar rastgele geliyor dedi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aslinda suan elinde sistem olanlar piyasayi belirlemeyecek mi? yani herkes sistemi 23e verse 23 de olur
Piyasayı çokta yükseltmemek lazım herkes kazansın gidip bu sistem için 25 bin istemek de çok abez ve saçma olur sıfır toplarsın ikinci el dengini toplarsın ortasını bulursun ben şahsi olarak 22250 den koydum 22 ye sattım

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Piyasayı çokta yükseltmemek lazım herkes kazansın gidip bu sistem için 25 bin istemek de çok abez ve saçma olur sıfır toplarsın ikinci el dengini toplarsın ortasını bulursun ben şahsi olarak 22250 den koydum 22 ye sattım
temiz iş. saat 2 gibi 43 kişi var dendiği için gidip almadım. adam saat 5 bucukta gittim aldım diyor. neyse kısmet.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Bencede 22 falana gider gibi piyasada 27-28 e sistem var ama satamıyorlar alan yok… artık millette o paralara bilgisayar alcak güçte kalmadı siz hakkından koymuşsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Hocam sistem iyi de mağazada olması sıkıntı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu

Hasan344

80+ Gold
Çok umrumda değil ya alacak param yok zaten:D