firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,270
Öyle söylüyorlar da aslında yanlış söylemişler windows kurmaya 100tl istiyolarHocam montaj için ekstra ücret mi alınmış?
Öyle söylüyorlar da aslında yanlış söylemişler windows kurmaya 100tl istiyolarHocam montaj için ekstra ücret mi alınmış?
Bir de şimdi pahalıya satarsın kesin.İsteyen varsa mesaj atabilir sistem satılır.
Hayır Windows kurmaya 100 lira istediler tekHocam montaj için ekstra ücret mi alınmış?
Kaca satıyorsun ben bakıyorum.İsteyen varsa mesaj atabilir sistem satılır.
Kutu içeriği duruyor ama uygunmudur değilmidir onu bilmiyorum.LGA1700 braket lazım onu takmak için sende var mı o?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abi senmisin o yaBurda o kadar anlattık formalite iş yapmadık yaptığımız şey düzgün ve herkes tarafından kabul edilen bir işti. Oradaki kişilerin hepsi biriyle konuştu tanıştı hepsi forumdan kişiler. O yüzden o sırayı düzgün yaptık oradaki herkese bu konuda da çok teşekkür ederim
Sandalye ben götürdüm abimle, benden gören arabada var getireyim diyen oldu 4 kişi sandalyeye oturduk en baştakiler olarak
Hatta yanımda probis de getirdim beraber yedik orda![]()
-Evet kanka o konuştuğun kişi benim.Abi bi tane abla vardı telefonun bana vermişti konuştuğum kişi senmiydin
Abi önümüzden 7 kişi çıktı onlar çıkmasa idi bizede vision geliyordu
Bitane çocuğu kandırmışlar 18 yaşından küçükler alamaz diye ona üzüldüm
Abi liste yi okuyup sokana sordum 7 kişi çıktı dedi işte normade her türlü bize gelmesi lazımdı vision un adamlar videodaki sıraya göre dağıtmadi 12 ventus stoğu bitince vision yerine gaming oc u dağıttı-Evet kanka o konuştuğun kişi benim.
-Net 7 kişinin sıradan çıktığına emin misin? Eğer önümüzdeki 7 kişi sıradan çıktıysa bile 23-7=15 eder. 12 adet Ventus stoğu vardı. Yine bize Vision geliyor ama İtopya yanlış yaptı. İşine geldiği gibi verdi. @Kürşat Kütükçü de 22. sıradaydı. O zaman o da 14. sıraya geçmiş oluyor ve ona da Vision verilmeliydi. Senin sıran kaçtı bilmiyorum ama üçümüze de Gaming OC modelini verdiler. Ben kendimi geçtim ama senin mutluluğunu ve heyecanını hissedince şu an diyorum ki bari sana Vision verselermiş. Belki PCH forumda konu açıp sesimizi Taner Hoca'ya iletsek bu haksızlığa bir çözüm bulabilir ama buna harcayacağımız enerjiyi daha iyi değerlendirebiliriz. Ventus modeli gelse bile alınırdı. Ventus diğer modellere göre maksimum 5 ila 10 derece sıcak çalışıyor başka bir eksisi yok. Ortalama 60-70° gider gelir hiç sorun yaratmaz. Hepsi canavar gibi zaten. Ventus modeli duyup satın almayanlar kendini akıllı sanan enayiler. Tekrar sıraya girip alamayanlar varsa şimdi kafasını duvarlara vuruyordur emin ol. Hayırlı olsun, güle güle kullan ve keyfini çıkart.![]()
Abi ben 24 düm abla 23 du Kürşat abi 22 idi-Evet kanka o konuştuğun kişi benim.
-Net 7 kişinin sıradan çıktığına emin misin? Eğer önümüzdeki 7 kişi sıradan çıktıysa bile 23-7=15 eder. 12 adet Ventus stoğu vardı. Yine bize Vision geliyor ama İtopya yanlış yaptı. İşine geldiği gibi verdi. @Kürşat Kütükçü de 22. sıradaydı. O zaman o da 14. sıraya geçmiş oluyor ve ona da Vision verilmeliydi. Senin sıran kaçtı bilmiyorum ama üçümüze de Gaming OC modelini verdiler. Ben kendimi geçtim ama senin mutluluğunu ve heyecanını hissedince şu an diyorum ki bari sana Vision verselermiş. Belki PCH forumda konu açıp sesimizi Taner Hoca'ya iletsek bu haksızlığa bir çözüm bulabilir ama buna harcayacağımız enerjiyi daha iyi değerlendirebiliriz. Ventus modeli gelse bile alınırdı. Ventus diğer modellere göre maksimum 5 ila 10 derece sıcak çalışıyor başka bir eksisi yok. Ortalama 60-70° gider gelir hiç sorun yaratmaz. Hepsi canavar gibi zaten. Ventus modeli duyup satın almayanlar kendini akıllı sanan enayiler. Tekrar sıraya girip alamayanlar varsa şimdi kafasını duvarlara vuruyordur emin ol. Hayırlı olsun, güle güle kullan ve keyfini çıkart.![]()
Bazı bizim onumuzdekler dedi ki buyrun siz alın dedim yok teşekürler sıraya uyalım dedin adamlar baktılar Ventus geliyor gittiler-Evet kanka o konuştuğun kişi benim.
Aldığım fiyata mı vermemi istersin?Bir de şimdi pahalıya satarsın kesin.
mesaj atabilirsinizKaca satıyorsun ben bakıyorum.
Valla ben de üzüldüm o kardeşime. Dün forumda baya üzülmüştü. Yanındaki arkadaşına satılıp ona satmamaları ayrı üzücü. Tamamen haksızlık. Olayın detayına hakim değilim ama 18 yaşını doldurmadıysanız bu tarz yerlere yanınızda yetişkin bir bireyle gidin ki (mümkünse aile bireyleri ile) böyle haksızlığa uğramayın ve mağdur duruma düşmeyin.Bitane çocuğu kandırmışlar 18 yaşından küçükler alamaz diye ona üzüldüm