Neler Yeni

17 Bin TL ekran kartsız sistem

kaJend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
Bütçe
17000
Merhaba elimde 2080 Ti var. Onun için bir sistem dizmeye karar verdim ve bütçeme uygun aynı zamanda kaliteli bir sistem toplamaya çalıştım. 17 bin TL için değerlendirir misiniz? 2080 Ti için nasıl bir sistemdir?

Ekler

• IMG_5136.jpeg
    IMG_5136.jpeg
    244.8 KB · Hit: 43
Merhaba elimde 2080 Ti var. Onun için bir sistem dizmeye karar verdim ve bütçeme uygun aynı zamanda kaliteli bir sistem toplamaya çalıştım. 17 bin TL için değerlendirir misiniz? 2080 Ti için nasıl bir sistemdir?
Öncelikle 5600x ile 5600 denk,5600x para israfı,onun yerine 5600 seçin, sonrasında anakarti b650m pro yapin,bu şekilde daha iyi olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BUĞRA
buna hemen hemen benzer sistem topladım yeni, kesinlikle bekle ve tek tek al uygun olarak kasım indirimlerini kaçırmışsın ama olsun
Ekran Alıntısı.PNG

Benimde bu şekilde ve şu anda kullanıyorum en iyisi diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna hemen hemen benzer sistem topladım yeni, kesinlikle bekle ve tek tek al uygun olarak kasım indirimlerini kaçırmışsın ama olsun
Ekran Alıntısı.PNG

Benimde bu şekilde ve şu anda kullanıyorum en iyisi diyebilirim
fiyatlarıyla ve nerden aldığımı da yazdım bu da sana kıyağım olsun hahaah çok araştırmıştım ama :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Uzun
Öncelikle 5600x ile 5600 denk,5600x para israfı,onun yerine 5600 seçin, sonrasında anakarti b650m pro yapin,bu şekilde daha iyi olacaktır
hocam b650 anakart DDR 5 am5 sokettir uyumsuz olur sistemi soran arkadaşım içinde şunu söyleyebilirim kesinlikle yeni nesil bir sistem dizmenizi tavsiye ediyorum DDR 5 bir sistem dizin ryzen 5 7500f veya 7600 tercih etmenizdir fiyatta maksimum 3k 4k oynayacağını tahmin etmekteyim

hocam b650 anakart DDR 5 am5 sokettir uyumsuz olur sistemi soran arkadaşım içinde şunu söyleyebilirim kesinlikle yeni nesil bir sistem dizmenizi tavsiye ediyorum DDR 5 bir sistem dizin ryzen 5 7500f veya 7600 tercih etmenizdir fiyatta maksimum 3k 4k oynayacağını tahmin etmekteyim
Evet uyumluluk bakmadım,ama anakart ve işlemcisi gereksiz pahalı,daha iyi yapılabilir dediğiniz şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yunus Emre Uzun

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Parça parça ayrı sitelerden olmak kaydıyla ( aynı sitelerden de denk gelebilir bağzı ürünler. ) 7500f'li bir sistem dizebiliriz diye düşünüyorum. Evet olur farklı farklı yerlerden dersen araştırıp link atabilirim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,300
İsim
Emir

kaJend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
7500F, B650 anakart, 16+16 GB DDR5 RAM toplamaya bak.

Parça parça ayrı sitelerden olmak kaydıyla ( aynı sitelerden de denk gelebilir bağzı ürünler. ) 7500f'li bir sistem dizebiliriz diye düşünüyorum. Evet olur farklı farklı yerlerden dersen araştırıp link atabilirim.
Hocam böyle karar kıldım bende. Şimdi tek tek ucuza akakçeden hesaplayacağım fakat kasa ve psu hakkında tavsiye almam gerek. Deepcool 560 V2 700W alınır mı?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam böyle karar kıldım bende. Şimdi tek tek ucuza akakçeden hesaplayacağım fakat kasa ve psu hakkında tavsiye almam gerek. Deepcool 560 V2 700W alınır mı?
O dediğiniz de alınır. Eğer onları da farklı almak istersen şu ürünlere bakabilirsin;

Psunun fiyatı bütçeyi aştırırsa başka bakabilirsin. 750w alınır mı ? Alınır ilerisi için. Yalnız soketi felan 2080 Tİ'ya oluyor mu iyi araştırmak lazım. Kasayı da beğenmeyebilirsin bu arada dediğim gibi senim dediğin de olur, elimde link varken atayım fikir olsun dedim.

Haa öyle gidipte ssdyi felan dramsiz koyma, anakartı A serisi koyma, en azından 2 m2 slotlu olsun. Örnek: Biostar B650MP-E.

kaJend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berk
O dediğiniz de alınır. Eğer onları da farklı almak istersen şu ürünlere bakabilirsin;

Psunun fiyatı bütçeyi aştırırsa başka bakabilirsin. 750w alınır mı ? Alınır ilerisi için. Yalnız soketi felan 2080 Tİ'ya oluyor mu iyi araştırmak lazım. Kasayı da beğenmeyebilirsin bu arada dediğim gibi senim dediğin de olur, elimde link varken atayım fikir olsun dedim.

Haa öyle gidipte ssdyi felan dramsiz koyma, anakartı A serisi koyma, en azından 2 m2 slotlu olsun. Örnek: Biostar B650MP-E.
Hocam müsaitseniz bi toplama şansımız varmı senin ile.
7500F İşlemci
1 TB SSD
dediğiniz gibi B650 anakart fakat hangisi bilmiyorum.
2x16 Gb ram DDR5
Kasa ve PSU şuanlık Deepcool olarak kalsın.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam müsaitseniz bi toplama şansımız varmı senin ile.
7500F İşlemci
1 TB SSD
dediğiniz gibi B650 anakart fakat hangisi bilmiyorum.
2x16 Gb ram DDR5
Kasa ve PSU şuanlık Deepcool olarak kalsın.
İşlemci;

Anakart;

Ram; ( Daha sonra aynı ramden 1 adet daha alıp 32 GB rame sahip olmak için 1x16 şeklinde alınmalı. )

Ssd; ( 3.150 TL civarlarına gen4 ve daha hızlı okuma yazma değerlerine sahip ssd alınabilir. )

Kasa/psu;

İşlemci soğutucu; ( Soğutucun var mı ? )

Toplam fiyat: 17.566 TL

SSd önerim de bunun gibi 1.000 TL daha koyup bunu alırsan eğer tadından yenmez.

Kingston Renegade veya KC3000 de tercih edilebilir. Sen yeter ki olsun de onların da linkini atarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,056,689
Üyeler
167,874
Son üye
Efe Güler
Top Bottom