EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Evet maalsefdalga mı geçiyorsun canım 2 temmuza kadar okullar açık mı
Evet maalsefdalga mı geçiyorsun canım 2 temmuza kadar okullar açık mı
Dostum sence de okulların açılması vakaları tavana çıkartmaz mı?Hatırladığım kadarıyla okullar hep en son açıldı. Bu sefer ilk kez açılacak. Yani her yer kapalı iken okullar açık olacak bu yüzden kısır döngü olmayacak.
yaz tatili ne olacak o zaman zaten konuların bitmesine az kaldı fazladan 1 ayı ne yapalımEvet maalsef
Şu roket varya düşse de kafama kurtulup gitsek rahatlarız en azındanBu stresle daha fazla yaşamak istemiyorum ya. Umarım biter vakalar.
Olm ne oluyor ya beynim yandı şimdi ben hiç bakmamıştım bu ne zaman kapanacak açılacak diye. Şimdi 2 temmuzda kapanıp 31 ağustos da açılacak değil mi? Yaz tatilinden 1 ay çaldılar niye böyle bir şey yaptılar ki?31 ağustosta da okulların açılması düşünülüyor
Bence okul sokaktan güvenlidir. Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir şey olmayacağını düşünüyorum. Bugüne dek kapanmadan sonra çok hızlı bir şekilde açıldığımız için vakalar daha da arttı. Eğitim ihtiyaçtır. Kademeli olarak okullar açılması lazım.Dostum sence de okulların açılması vakaları tavana çıkartmaz mı?
Bu yıl okula sadece sınav için gittim ve sadece o süre zarfında insanlar maskelerini çıkarıyordu.
Üstüne bir de yatılı okullar var. 1 kişiye bulaşsa Minimum 100 öğrenciye oradan da ailelere bulaştırma ihtimalin var.
1- Bir kişinin tatile gitmesi için hiç bir yer kapanmaz açılmaz.Yerli turiste de ihtiyaç var sınavları yapamazlar muhtemelen, aslında bir tag açıp harekete geçsek hallolur bir de arada tatile gitmek istiyorum ailem benim yüzümden tatile gitmiyor dersek hallederiz.
önceki sene de erkenden açtılar. Maalesef her sene böyle yapıyorlar hafiften hafiften tatilden çalıyorlarOlm ne oluyor ya beynim yandı şimdi ben hiç bakmamıştım bu ne zaman kapanacak açılacak diye. Şimdi 2 temmuzda kapanıp 31 ağustos da açılacak değil mi? Yaz tatilinden 1 ay çaldılar niye böyle bir şey yaptılar ki?
korona varken turist düşünen ülkemiz neden tatili düşünmesin ki?1- Bir kişinin tatile gitmesi için hiç bir yer kapanmaz açılmaz.
2- Sen şakamısın corona varken tatil mi düşünüyosun hala.
Devletin yerli turiste ihtiyaç var ve sınavlar iptal edilirse çok büyük bir hareket olcağaını söyleyebilirim, yani benimle lakası yok halk ile alakalı. Onun dışında devlet turizmden çok büyük gelir elde ediyorsa bal gibi de kapatır.1- Bir kişinin tatile gitmesi için hiç bir yer kapanmaz açılmaz.
2- Sen şakamısın corona varken tatil mi düşünüyosun hala.