Neler Yeni

17 Mayısta Okullar Açılıyor

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hatırladığım kadarıyla okullar hep en son açıldı. Bu sefer ilk kez açılacak. Yani her yer kapalı iken okullar açık olacak bu yüzden kısır döngü olmayacak.
Dostum sence de okulların açılması vakaları tavana çıkartmaz mı?
Bu yıl okula sadece sınav için gittim ve sadece o süre zarfında insanlar maskelerini çıkarıyordu.

Üstüne bir de yatılı okullar var. 1 kişiye bulaşsa Minimum 100 öğrenciye oradan da ailelere bulaştırma ihtimalin var.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yerli turiste de ihtiyaç var sınavları yapamazlar muhtemelen, aslında bir tag açıp harekete geçsek hallolur bir de arada tatile gitmek istiyorum ailem benim yüzümden tatile gitmiyor dersek hallederiz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anaa unutmuşum sınav dışında okula gitmiyom ben dilekçe vermiştim annemde kronik rahatsızlık vardı yine ballıyım

Squex

80+ Silver
31 ağustosta da okulların açılması düşünülüyor
Olm ne oluyor ya beynim yandı şimdi ben hiç bakmamıştım bu ne zaman kapanacak açılacak diye. Şimdi 2 temmuzda kapanıp 31 ağustos da açılacak değil mi? Yaz tatilinden 1 ay çaldılar niye böyle bir şey yaptılar ki?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dostum sence de okulların açılması vakaları tavana çıkartmaz mı?
Bu yıl okula sadece sınav için gittim ve sadece o süre zarfında insanlar maskelerini çıkarıyordu.

Üstüne bir de yatılı okullar var. 1 kişiye bulaşsa Minimum 100 öğrenciye oradan da ailelere bulaştırma ihtimalin var.
Bence okul sokaktan güvenlidir. Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir şey olmayacağını düşünüyorum. Bugüne dek kapanmadan sonra çok hızlı bir şekilde açıldığımız için vakalar daha da arttı. Eğitim ihtiyaçtır. Kademeli olarak okullar açılması lazım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yerli turiste de ihtiyaç var sınavları yapamazlar muhtemelen, aslında bir tag açıp harekete geçsek hallolur bir de arada tatile gitmek istiyorum ailem benim yüzümden tatile gitmiyor dersek hallederiz.
1- Bir kişinin tatile gitmesi için hiç bir yer kapanmaz açılmaz.
2- Sen şakamısın corona varken tatil mi düşünüyosun hala.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Olm ne oluyor ya beynim yandı şimdi ben hiç bakmamıştım bu ne zaman kapanacak açılacak diye. Şimdi 2 temmuzda kapanıp 31 ağustos da açılacak değil mi? Yaz tatilinden 1 ay çaldılar niye böyle bir şey yaptılar ki?
önceki sene de erkenden açtılar. Maalesef her sene böyle yapıyorlar hafiften hafiften tatilden çalıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

korona varken turist düşünen ülkemiz neden tatili düşünmesin ki?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Devletin yerli turiste ihtiyaç var ve sınavlar iptal edilirse çok büyük bir hareket olcağaını söyleyebilirim, yani benimle lakası yok halk ile alakalı. Onun dışında devlet turizmden çok büyük gelir elde ediyorsa bal gibi de kapatır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom