17 Mayısta Okullar Açılıyor

Ya lanet olsun yeminle yaşama hevesim kaçtı hayattan soğudum sürekli stres sürekli baskı yeter ya vallahi yeter hayatımızı çaldılar gençliiğimizi yaşayamadık vallahi yeter bıktım .

Ya lanet olsun yeminle yaşama hevesim kaçtı hayattan soğudum sürekli stres sürekli baskı yeter ya vallahi yeter hayatımızı çaldılar gençliiğimizi yaşayamadık vallahi yeter bıktım .
gençliğim bitti, gençliğim sömürüldü. Hakkımı helal etmiyorum

Bence okul sokaktan güvenlidir. Eğer maske ve mesafeye uyulursa bir şey olmayacağını düşünüyorum. Bugüne dek kapanmadan sonra çok hızlı bir şekilde açıldığımız için vakalar daha da arttı. Eğitim ihtiyaçtır. Kademeli olarak okullar açılması lazım.

"Okul sokaktan güvenlidir"?

Şaka mısınız? Kapalı bir alanda 15 kişiyi (?) 6 saat bir arada tutmak ne kadar güvenlidir?

Okullar açılınca sınavları yapacağız bunu bir öğretmen olarak söylüyorum. Tabi Ortaokul için konuşuyorum ki lise de öyle olacak muhtemelen

8 ve 12'lerin açılmasını bir öğrenci olarak istiyorum. Şu süreçte kapanması bile hataydı.

Sokakta maskesiz gezen mesafeye uymayan yüzlerce kişi var.
Okulları denetlemek sokağı denetlemekten kolaydır.
Kapalı alanda coronanın bulaşma ihtimali aşırı şekilde artıyor makaleler var oku
Gerci ben seni engellemiştim neden cevap veriyorsam

Açıp durmayın artık, bi açılacak bi açılmayacak yeter da

üniversiteler dahil mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,598
Üyeler
187,214
Son üye
mgo26