papara hesaı açabilirsin17 yaşındayım bankaya gitmeden bir hesap açabilir miyim?
Açamazsınyazmayı unuttum kusura bakmayın papara harici
Anne babayla gidip şubeden açılabilir onun dışında açmazlar17 yaşındayım bankaya gitmeden bir hesap açabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açılabiliyorsa nasıl yapıldığını açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
onun harici olmaz sanırım mecburen bankaya gitmen lazım galibayazmayı unuttum kusura bakmayın papara harici
Şuan reşit değilim. Bi kaç ay önce Akbank hesabı açtırmam gerekti bırak sadece annem veya babam değil, ikisininde birden gelmesi gerekiyor. Şuan kyk bursu almam gerekiyor fakat reşit olmadığım için kart çıkartma, yattı mı yatmadı mı, hiç bir şeyi kontrol edemiyorumyazmayı unuttum kusura bakmayın papara harici
şubeden şubeye değişiyor bazıları anne ve babanın yanında olmasını istiyor bazıları ise sadece babanın veya annenin yanında olmasını kabul ediyorŞuan reşit değilim. Bi kaç ay önce Akbank hesabı açtırmam gerekti bırak sadece annem veya babam değil, ikisininde birden gelmesi gerekiyor. Şuan kyk bursu almam gerekiyor fakat reşit olmadığım için kart çıkartma, yattı mı yatmadı mı, hiç bir şeyi kontrol edemiyorum
Öyle bir şey kabul edilemez, belgede hem annenin hem babanın, hemde senin imzan zorunluşubeden şubeye değişiyor bazıları anne ve babanın yanında olmasını istiyor bazıları ise sadece babanın veya annenin yanında olmasını kabul ediyor
yok kabul ediyorlar şubeden şubeye değişiyorÖyle bir şey kabul edilemez, belgede hem annenin hem babanın, hemde senin imzan zorunlu