18i bekle 18 olmadan yatırım hesabı açamassınSelam arkadaşlar yaşım 17 yatırım yapmak istiyorum faka tdaha önce yapmadım nerden yapıcağım neye yapıcağım bilmiyorum 17 yaşında yatırım yapabileceğim bir yer varmı
velilerim izin veriyor onda sorun yok yatırımdan kastım coin vey hisse bu tarz şeylerde olabilir18 yaşını doldurmadan kendi adına resmi yatırım hesabı açmak yasal olarak mümkün değil, vasi ile açabilirsin veyahut birikim hesaplarıyla ancak olabilir.
.18i bekle 18 olmadan yatırım hesabı açamassın
ailen izin veriyor anlıyorum ama annenin/babanın adına onların üstüne hesap açılıp senin yönlendirmelerinle yatırım yapılması gerekiyor. onlar buna tamam diyorsa bu yönden yapabilirsin onun dışında ekstra kripto bilgisi bende mevcut değilvelilerim izin veriyor onda sorun yok yatırımdan kastım coin vey hisse bu tarz şeylerde olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Anladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmiailen izin veriyor anlıyorum ama annenin/babanın adına onların üstüne hesap açılıp senin yönlendirmelerinle yatırım yapılması gerekiyor. onlar buna tamam diyorsa bu yönden yapabilirsin onun dışında ekstra kripto bilgisi bende mevcut değil
o nediriş c al
evet onun için 18 yaş zorunluAnladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmi
evet alamazsın ama yatırım hesabı vs bankalar üzerinden açabilirsin ne kadar ilgini çeker bilmem ama hiç yoktan iyidir yine de 18'i bekleyebilirsinAnladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmi
o nedir
iş bankası c segment hisse senedi, bist30 da ki istediğin şirketlerede yatırım yapabilirsin. Cripto riskli olabilirAnladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmi
o nedir
peki hangi uygulama üzerinden alabilirimiş bankası c segment hisse senedi, bist30 da ki istediğin şirketlerede yatırım yapabilirsin. Cripto riskli olabilir
evet alamazsın ama yatırım hesabı vs bankalar üzerinden açabilirsin ne kadar ilgini çeker bilmem ama hiç yoktan iyidir yine de 18'i bekleyebilirsin
anladım bende halkbank genç var orda parayı faiz gibi bişiye koyabiliyorum o zaman en mantıklısı bu muevet alamazsın ama yatırım hesabı vs bankalar üzerinden açabilirsin ne kadar ilgini çeker bilmem ama hiç yoktan iyidir yine de 18'i bekleyebilirsin
sen şahsın adına reşit olmadan herhangi bir yatırım girişiminde bulunamazsın vadeli hesap- mevduat gibi gibi. Ailenden senin için hisse senedi almasını isteyebilirsinpeki hangi uygulama üzerinden alabilirim
anladım bende halkbank genç var orda parayı faiz gibi bişiye koyabiliyorum o zaman en mantıklısı bu mu
gençler için vadeli mevduat hesapları bazı bankalar reklamlıyordu benim tam bilgim yok sana yatırım tavsiyesi veremem çünkü yanlış yönlendirmek istemem iyice araştır yine depeki hangi uygulama üzerinden alabilirim
anladım bende halkbank genç var orda parayı faiz gibi bişiye koyabiliyorum o zaman en mantıklısı bu mu