17 Yaş yatırım yapma

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,881
Selam arkadaşlar yaşım 17 yatırım yapmak istiyorum faka tdaha önce yapmadım nerden yapıcağım neye yapıcağım bilmiyorum 17 yaşında yatırım yapabileceğim bir yer varmı

18 yaşını doldurmadan kendi adına resmi yatırım hesabı açmak yasal olarak mümkün değil, vasi ile açabilirsin veyahut birikim hesaplarıyla ancak olabilir.

Selam arkadaşlar yaşım 17 yatırım yapmak istiyorum faka tdaha önce yapmadım nerden yapıcağım neye yapıcağım bilmiyorum 17 yaşında yatırım yapabileceğim bir yer varmı
18i bekle 18 olmadan yatırım hesabı açamassın

velilerim izin veriyor onda sorun yok yatırımdan kastım coin vey hisse bu tarz şeylerde olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
ailen izin veriyor anlıyorum ama annenin/babanın adına onların üstüne hesap açılıp senin yönlendirmelerinle yatırım yapılması gerekiyor. onlar buna tamam diyorsa bu yönden yapabilirsin onun dışında ekstra kripto bilgisi bende mevcut değil

ailen izin veriyor anlıyorum ama annenin/babanın adına onların üstüne hesap açılıp senin yönlendirmelerinle yatırım yapılması gerekiyor. onlar buna tamam diyorsa bu yönden yapabilirsin onun dışında ekstra kripto bilgisi bende mevcut değil
Anladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmi

o nedir

Anladım yani normal bi şekilde kendi adıma hesap açıp hissse tarzı şeyler alamam değilmi

o nedir
evet alamazsın ama yatırım hesabı vs bankalar üzerinden açabilirsin ne kadar ilgini çeker bilmem ama hiç yoktan iyidir yine de 18'i bekleyebilirsin

o nedir
iş bankası c segment hisse senedi, bist30 da ki istediğin şirketlerede yatırım yapabilirsin. Cripto riskli olabilir

iş bankası c segment hisse senedi, bist30 da ki istediğin şirketlerede yatırım yapabilirsin. Cripto riskli olabilir
peki hangi uygulama üzerinden alabilirim

evet alamazsın ama yatırım hesabı vs bankalar üzerinden açabilirsin ne kadar ilgini çeker bilmem ama hiç yoktan iyidir yine de 18'i bekleyebilirsin
anladım bende halkbank genç var orda parayı faiz gibi bişiye koyabiliyorum o zaman en mantıklısı bu mu

anladım bende halkbank genç var orda parayı faiz gibi bişiye koyabiliyorum o zaman en mantıklısı bu mu
sen şahsın adına reşit olmadan herhangi bir yatırım girişiminde bulunamazsın vadeli hesap- mevduat gibi gibi. Ailenden senin için hisse senedi almasını isteyebilirsin

gençler için vadeli mevduat hesapları bazı bankalar reklamlıyordu benim tam bilgim yok sana yatırım tavsiyesi veremem çünkü yanlış yönlendirmek istemem iyice araştır yine de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,391
Üyeler
183,420
Son üye
Meret
Geri