Peki fast food dediğiniz McDonald's ve Burger King mi? Oralar nasıl ki zor mu onu bilmiyorum.Resmi olarak fast food restoranları dışında çok bir seçenek yok sanırım. Esnaflara bakmanız tavsiyem olur. Özellikle çok iş yapmayan bir fırında işe girerseniz çok rahat edersiniz.
Yok benlik değil. Başka önereceğiniz bir yer var mı?Düğün/cemiyetlerde garsonluk yapabilirsin.
Evet hocam öyle yerler. Çok zordur baştan söyleyeyim ama başka çok fazla seçenek yok maalesef.Peki fast food dediğiniz McDonald's ve Burger King mi? Oralar nasıl ki zor mu onu bilmiyorum.
Şaka mı?feneriumda
Yok beklerim. Sizce hangi mağazalar iyi önereceğiniz yerler var mı? Aslında teknoloji mağazalarıda var aklımda onlar nasıl?gıda sektöru dışındaki çoğu yerler henüz reşit olmamış kimseyi almıyor ancak ailenin onayı cart curt belge vsvs olması lazım ki sıkıntı olmasın. eğer paraya ihtiyacım yok dersen 18i bekle 18inde bir mağazaya at kendini
ben 17 yaşında girdim bu lanet sektöre hala da bu sektördeyim
gıdada başladım gıdadan devam ediyorum..
Giyim mağazaları almaz diye tahmin ediyorum reşit değilsin diye ama şansını dene ha ara vermem düzenli video atarım dersen instagram dene bence baya kolay ama yüzünü gösterme hemen ben hiç göstermeyeceğim bu şekilde 3 ayda 50k olacağım son 100/150 kişi kaldı sonra sponsorluk verirler mi diye telegram sayfalarına yazacağım durduğun yerden kimse vermiyorMerhaba, 17 yaşında nerede çalışabilirim giyim mağzalarında falan çalışabilirmiyim? Para biriktirmek için çalışacağım. Önereceğiniz bir yer varsa söyleyebilirsiniz.