Neler Yeni

17 Yaşında Nerede Çalışabilirim?

Emrullah9

80+
Selamlar, 17 yaşındayım, 11. sınıfa geçeceğim fakat hedefim dil bölümünden bir yerlere gelmeyi düşündüğüm için 16 Mayıs da açığa geçeceğim. 2 sene boyunca çalışabileceğim bir iş düşünüyorum. Fakat bir çıraklık - ustalık durumu olmasını istemiyorum çünkü çırakken maaşı az olacak. Kesin ama kesin üniversite okuyacağım o yüzden usta olmak benim için bir şey ifade etmeyecek, zaten 2 sene çalışacağım. Burger King - MC Donald's gibi yerler 18 yaş altı alıyormuş fakat sizin önerileriniz nelerdir?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
hocam çıraklık zorunlu gibi ya o yaşlarda maalesef 18 olmadan sigortalı yerlerde almiyor :(

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
lc waikiki 18 altı alıyorsa orayada bakabilirsin

Saintes Maries

80+ Bronze
senin de dediğin gibi mc donalds veyahut burger king mantıklı gibi. ayrıca yemeksepeti, getir gibi yerlerde olmasa da esnaf lokantalarında yerel restoranlarda motor ehliyeti alıp kuryelik yapabilirsin.

Emrullah9

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin de dediğin gibi mc donalds veyahut burger king mantıklı gibi. ayrıca yemeksepeti, getir gibi yerlerde olmasa da esnaf lokantalarında yerel restoranlarda motor ehliyeti alıp kuryelik yapabilirsin.
Kendi motorum yok. Motoru öğrenebileceğim şekilde tanıdığım birinin de motoru yok. Ailemde sanırım kuryelik yapmama hoş bakmaz.

furk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ğ
Selamlar, 17 yaşındayım, 11. sınıfa geçeceğim fakat hedefim dil bölümünden bir yerlere gelmeyi düşündüğüm için 16 Mayıs da açığa geçeceğim. 2 sene boyunca çalışabileceğim bir iş düşünüyorum. Fakat bir çıraklık - ustalık durumu olmasını istemiyorum çünkü çırakken maaşı az olacak. Kesin ama kesin üniversite okuyacağım o yüzden usta olmak benim için bir şey ifade etmeyecek, zaten 2 sene çalışacağım. Burger King - MC Donald's gibi yerler 18 yaş altı alıyormuş fakat sizin önerileriniz nelerdir?
Açığa geçme bitti

oguz13

80+ Bronze
18 altı sigortalı çalışamazsınız. Çıraklık yaparsınız en fazla.

Burger king vs girebilirsin 16 Yaş ve üzerine Sigorta oluyor(sadece Prim Günü Yatıyor)

Top Bottom