Neler Yeni

17 yaşındayım 26 dolgum var.:/

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
küçüklükten beri dişlerden çok çektim 17 yaşındayım ağzımda dolgusuz-kanalsız diş yok sanırsam,3 diş çektirmek zorunda kaldım ileride beyine baskı yapma ihtimalleri vardı ön 2 dişimin arası ayrık dişlerim doğuştan güçsüz olduğu için telde takamıyorum,artık çok takmamaya başladım alışırsın merak etme

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
küçüklükten beri dişlerden çok çektim 17 yaşındayım ağzımda dolgusuz-kanalsız diş yok sanırsam,3 diş çektirmek zorunda kaldım ileride beyine baskı yapma ihtimalleri vardı ön 2 dişimin arası ayrık dişlerim doğuştan güçsüz olduğu için telde takamıyorum,artık çok takmamaya başladım alışırsın merak etme
seninki sarı ve yamukmu?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Allah sıkıntını hayırlısıyla tamamen geçirsin Allah hayırlı şifalar versin . Üzülme isyan etme emin ol çok daha kötü durumda insanlar var. Allah yardımcın olsun .
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok ciddiyim sağlına sıhatıne duacı olurum kendi ediceğim dua hakkımı sana dilerim🙏
Öyle söyleme Allah çok cömerttir iste isteyebildiğin kadar. Kendine de dua et herkese de bana da dua et kardeşim :)

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
Allah sıkıntını hayırlısıyla tamamen geçirsin Allah hayırlı şifalar versin . Üzülme isyan etme emin ol çok daha kötü durumda insanlar var. Allah yardımcın olsun .

Öyle söyleme Allah çok cömerttir iste isteyebildiğin kadar. Kendine de dua et herkese de bana da dua et kardeşim :)
ederim senin içinde ama kendim için edemem.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan
merhaba bu yazıyı yazarken bile diş ağrısı çekiyorum nasıl anlatsam bilmiyorum daha 17 yaşındayım 26 dolgum var 4 kanalım var 2 kalan son diş köpek dişim bir tanesi çürüdü şuan o ağrıyor... sizce bu normalmi varmı benim gibi bu zor duruma düşen öneriniz varmı varsa söylemekten cekinmeyin teşekkür ederim.

diş fırcalıyormusun diye sormayın evet fırcalıyorum.
hocam diş fırcalanda buna sebep olabilir haberin olsun dişlerini sadece listerinle falan temizle

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Allah yardımcın olsun kardeşim diş ağrısı kötüdür baya. Tedavisi de basit bir şey değildir. Valla Allah yardım etsin ne diyebilirim başka

.RBO.

80+ Silver
Bende bu diş meselesini tam anlamıyorum çok sık diş fırcalamama rağmen hiç dişciye bile gitmedim hatta hiçbir çürüğüm yok ağrım 🤔 genlerden mi geliyor aceba yoksa beslenmeden mi

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Diş işi biraz şans galiba. Kimisi ayda yılda bir defa fırçalar ama bembeyazdır, kimisi de senin gibi.

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
deligi falan boşver benimki hem sarı hem yamuk hem ağrısı var hem çirkin allah yaratırken dişsiz kalmamı istemiş heralde.:d

çok nadir olaymış bu banada bu denk gelir.d
Bence herkes haline şükretmeli birisinin dişi kötü diğerinin kulağı diğerinin gözü herkesin bir derdi var

Kimsenin hayatı 4/4 lük değildir

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
merhaba bu yazıyı yazarken bile diş ağrısı çekiyorum nasıl anlatsam bilmiyorum daha 17 yaşındayım 26 dolgum var 4 kanalım var 2 kalan son diş köpek dişim bir tanesi çürüdü şuan o ağrıyor... sizce bu normalmi varmı benim gibi bu zor duruma düşen öneriniz varmı varsa söylemekten cekinmeyin teşekkür ederim.

Küçük yaşlarda umursamazdım sonra bu yaşa geldim 7 dolgu 15 çürük var bazen dış yapısıyla da olabiliyor.

DaffyGraphic

80+ Silver

Benim dişleriminde çoğu yamuk.Ama sarı değil.Diş teli taktıracağım sanırsam.Allah yardımcımız olsun :)

Top Bottom