Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
İlerde ne gibi bir sonuç doğuracağını bilmiyorum aşının.Aşı olmayanlar zaten pcr testi verip yararlanabiliyor her şeyden pcr testi vermeyi yelerim.
PCR testi zarar verebiliyor.Ve aşı1.5 yıldır kullanılıyor neredeyse.Zaten aşı bilimini azcık araştırırsan aşıyı direk olursun.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
PCR testi zarar verebiliyor.Ve aşı1.5 yıldır kullanılıyor neredeyse.Zaten aşı bilimini azcık araştırırsan aşıyı direk olursun.
Bayern münihli kimmich’in neden aşı olmadığını anlatıyor bende onun gibi düşünüyorum
"Kişisel olarak, uzun vadeli çalışmaların eksikliği konusunda hala birkaç endişem var. Ancak pandemi sorumluluğunun bilincindeyim. Hijyen önlemlerine uyuyorum. Ayrıca kulüpte aşısız futbolculara 2-3 günde bir test yapılıyor."

26 yaşındaki futbolcu aşı karşıtı olmadığını vurgularken, "Her ne sebeple olursa olsun endişeleri olan insanlar var. Ve buna da saygı duyulmalı, özellikle tedbirlere uyuyorsa. Şu anda birkaç endişem var. Ancak gelecekte aşı olmam oldukça olası" ifadelerini kullandı.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Bayern münihli kimmich’in neden aşı olmadığını anlatıyor bende onun gibi düşünüyorum
"Kişisel olarak, uzun vadeli çalışmaların eksikliği konusunda hala birkaç endişem var. Ancak pandemi sorumluluğunun bilincindeyim. Hijyen önlemlerine uyuyorum. Ayrıca kulüpte aşısız futbolculara 2-3 günde bir test yapılıyor."

26 yaşındaki futbolcu aşı karşıtı olmadığını vurgularken, "Her ne sebeple olursa olsun endişeleri olan insanlar var. Ve buna da saygı duyulmalı, özellikle tedbirlere uyuyorsa. Şu anda birkaç endişem var. Ancak gelecekte aşı olmam oldukça olası" ifadelerini kullandı.
Geciktirmesi kendisi açısından tehlikeli.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Ben 15 kasımda korona atlattım aşı gerekli mi şuanlık? Hiç aşı olmadım hafif atlattım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Ben 15 kasımda korona atlattım aşı gerekli mi şuanlık? Hiç aşı olmadım hafif atlattım.
Hayır Ocakta Olursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adam profesyonel yemesine içmesine dikkat eden bir insan aşı olduktan sonra ne olucağını bilmiyor gayet profesyonel düşünüyor düşüncelerini destekliyorum
Aga söyle diyim Bildiğim kadarıyla aşıda olan yan etkiler hep 2 ayda Belirirmiş Aşılarda da Genelde Ciddi bir yan etki olmamış. Zaten Aşılarda Daha bile az yan etki yapan aşılar var. Yani Malesef ki başka korunma yoluda yok. Yakalansan Rus ruleti gibi..

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
sorun olmaz kanka senın iyiliğin için

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçen 3. doz aşımı oldum şuanlık bişi yok.

Yaş 12

Top Bottom