Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
3. Dozu sabah oldum. Doktorlara danıştım hepsi olmam gerektiğini erken olmadığını söyledi.
Evet bizim Filyasyondaki Doktor Komsumuzda diyor oda 3 doz Oldu. Teyzem cok önce olmustu
Bana sanırsam bu perşembe cıkacak :D

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
Ol ol daha iyi olursun omicron da hatırlatma dozları çok önemli dediler

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
Bana bir kaç ay sonra geliyor bende olacağım bekliyorum olmak için. Olmak şöyle önemli ilk başta yaptırdığın aşıların ürettiği antikor devam etsin diye bu aşılar yapılıyor yoksa her şey başa döner. Bir şey olacaksa tüm Dünya'da olacak olmayan kalmadı zaten

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bana bir kaç ay sonra geliyor bende olacağım bekliyorum olmak için. Olmak şöyle önemli ilk başta yaptırdığın aşıların ürettiği antikor devam etsin diye bu aşılar yapılıyor yoksa her şey başa döner. Bir şey olacaksa tüm Dünya'da olacak olmayan kalmadı zaten
Bir şey olacaksa tüm Dünya'da olacak
Kısmı Tam olarak Doğru değil.DSÖ veya Merkezi bir Kurum İlan etmediği sürece Devletler kendi politiklarını yapar.
3Dozun Yapılıp yapılmıyacağı(Yapılmaması pek mümkün değil gibi), Kime ve Nekadar sürede yapılacağı, Kısıtlama olup olmıyacağını Devletler belirler.

Canaktas4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Can
Olmadım 🙋🏻‍♂️

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Top Bottom