Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Benim düşüncem öyle değil tabii sen bilmiyorsun falan demiyorum.Ben doktorların dediklerine güveniyorum ve olmayı daha uygun buluyorum
Ben de hekim adayıyım ve emin ol aktif çalışmalarda sizin için 3. Doz uyarısı kesinlikle AMA KESİNLİKLE YOK.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Ben de hekim adayıyım ve emin ol aktif çalışmalarda sizin için 3. Doz uyarısı kesinlikle AMA KESİNLİKLE YOK.
Gördünmü Hocam 2 Yaşla Kaybettik :D İkinciyi Bezmialemde Olmuştum :D Neyse Hocam sizce bu iş nereye kadar gider umarım 10. 15 Doza Kadar gitmez bir süre sonra aşılama da durur. Hersey Sonsuz değildir?

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Gördünmü Hocam 2 Yaşla Kaybettik :D İkinciyi Bezmialemde Olmuştum belki bilirsin Valide Sultan Tıp Hastanesi :D Neyse Hocam sizce bu iş nereye kadar gider umarım 10. 15 Doza Kadar gitmez bir süre sonra aşılama da durur. Hersey Sonsuz değildir?
Valla bilmiyorum şu anda ben zatürre geçiriyorum zaten. CRP 90 , ateş 38.5 , 4 gündür aralıksız öksürüyorum, yani bildiğin geberiyorum.
Enfeksiyonlar hayatımızın parçası haline gelcek.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Neden açtılar ki o zaman.Olmayayım hemen 3. dozu o zamansa
Dostum bağışılıklığı baskılanmış hastalar var, astımı olanlar var, binbir tane farklı hasta var... Veriler gelince size derim ki gidin aşınızı olun. Eğer olumluysa.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Dostum bağışılıklığı baskılanmış hastalar var, astımı olanlar var, binbir tane farklı hasta var... Veriler gelince size derim ki gidin aşınızı olun. Eğer olumluysa.
Olursam tehlike oluşturur mu 18 yaş altıyım diye eğer bir şey olmaz falan diyorsan olurum ama tehlike yaratabilir dersen iptal edicem randevuyu

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Olursam tehlike oluşturur mu 18 yaş altıyım diye eğer bir şey olmaz falan diyorsan olurum ama tehlike yaratabilir dersen iptal edicem randevuyu

Who can get a COVID-19 booster dose​

You can get a booster dose if you had a 2nd dose of the COVID-19 vaccine at least 3 months ago and:

• you are aged 18 or over
  • you are aged 16 or over with a health condition that puts you at high risk of getting seriously ill from COVID-19
  • you are a frontline health or social care worker
  • you live or work in a care home
  • you are aged 16 or over and are a main carer for someone at high risk from COVID-19
  • you are aged 16 or over and live with someone who has a weakened immune system (such as someone who has HIV, has had a transplant or is having certain treatments for cancer, lupus or rheumatoid arthritis)
Kaynak : NHS
Abd de CDC 16 Yaş ve üstüne onay vermiş.
NHS Verileri Aynı Doğan Hocanın dediği gibi. 16 Yaş kısmı ise 16 Yaşında ama Bağısıklık düsüklüğün varsa olabiliyor onun dısında 18 yaş altına 3 doz yok.
Booster Dose = 3. Doz (Dünyada Kullanılan Coğu (Sputnik Light ve J&J Aşısı Dısında bildiğim kadarıyla Tek Doz Aşı yok) Aşınının 2.Doz Olmasından Dolayı)

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Henüz veri yok buna cevap verebilecek kimse yok.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Henüz veri yok buna cevap verebilecek kimse yok.
🇺🇸
🇬🇧
CDC 16 Yaş ve üstü Olabilir demiş, Dayandıkları bilgiyi bilemiyorum?
NHS İse Sizin dediğiniz gibi Hocam 18 Yaş ve Altına 3.Doza onay vermemiş. (Bağısıklığı baskılanan,Bakım Evlerinde Kalan,Risk altında Kalanlar Hariç)
3 Ülkede Ortak Kullanılan Tek Aşı Pfizer/BioNTech Olduğu icin bu aşıyı baz aldım.

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
🇺🇸
🇬🇧
CDC 16 Yaş ve üstü Olabilir demiş, Dayandıkları bilgiyi bilemiyorum?
NHS İse Sizin dediğiniz gibi Hocam 18 Yaş ve Altına 3.Doza onay vermemiş. (Bağısıklığı baskılanan,Bakım Evlerinde Kalan,Risk altında Kalanlar Hariç)
3 Ülkede Ortak Kullanılan Tek Aşı Pfizer/BioNTech Olduğu icin bu aşıyı baz aldım.
Senin olmanda fayda var çünkü inaktif aşı oldun. Ama 18 yaş altına 2 doz yeter de artar.

NespaY

80+ Silver
Ben bugün 3.doz biontech aşımı oldum, zaten 1. ve 2. aşımda biontechti,aşı olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Tayfun Yılmaz
Senin olmanda fayda var çünkü inaktif aşı oldun. Ama 18 yaş altına 2 doz yeter de artar.
3 doz Sinovac Omicron'a karşı %94 koruma sağlıyormuş,3 doz Biontech ise %75 bu nasıl olabiliyor ki Biontech daha güçlü aşı değil miydi

Top Bottom