Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
ben olmadim hic bence acele etme 3 doz asi icin daha yasin kücük olmusun baya
aşı yaşı 5'e indirildi.Eğer virüs açısından tehlike varsa zaten böyle olmazdı.Demek ki virüs açısından tehlike oluşturabiliyor ki herkese açıldı.Sağlık Bakanlığını'da aradım 3. dozu olabilirmişim tehlikeli değilmiş erken de değilmiş.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
boşver yeter 2 doz
Doktorum Tavsiye ediyor. Filyasyon doktoru Kendiside oldu Gene konusursam yazarım ama Olun diyordu 2 3 ay önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşı yaşı 5'e indirildi.Eğer virüs açısından tehlike varsa zaten böyle olmazdı.Demek ki virüs açısından tehlike oluşturabiliyor ki herkese açıldı.Sağlık Bakanlığını'da aradım 3. dozu olabilirmişim tehlikeli değilmiş erken de değilmiş.
Ya dediğim gibi cokta Korkma bir veri ile yüzde 33 e inmiş eyvah deme Doktoruna sor danış olayımmı nezaman olayım diye vs. vs. Gene mRna ol ben Mesela gene Inaktif olacam aşı karştırmayı cok sevmiyorum düz devam etcem mesela benim hakkım 23 Aralıkta gelecek insaAllah.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Doktorum Tavsiye ediyor. Filyasyon doktoru Kendiside oldu Gene konusursam yazarım ama Olun diyordu 2 3 ay önce

Ya dediğim gibi cokta Korkma bir veri ile yüzde 33 e inmiş eyvah deme Doktoruna sor danış olayımmı nezaman olayım diye vs. vs. Gene mRna ol ben Mesela gene Inaktif olacam aşı karştırmayı cok sevmiyorum düz devam etcem mesela benim hakkım 23 Aralıkta gelecek insaAllah.
Yaşın kaç

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Aşınızı olun o zaman erken olmak sorun değilse aşıdan korkmayın. 8 e kadar yolu var.

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
Senin sayende 3.doz biontech çıktığını gördüm ve randevumu aldım eyw. Yaş:18

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Senin sayende 3.doz biontech çıktığını gördüm ve randevumu aldım eyw. Yaş:18
3.Dozu olmanız iyi Olabilir iyi yapmışınız bende Doktorum dediği icin düsünüyorum Ya Sinovac gene yada TURKOVAC.
BioNTech te olabilir ama Gene yan etki daha da azalsın diye. Tabi bunu Biontech Kötüdür diye söylemiyorum ne olur ne olmaz :D

@bqrr0595 Siz Uyguluyormusunuz hocam durumlar nasıl?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sinovac etkisi kısa olduğu için ilk 2 doz Sinovac olduysanız 3.'yü Biontech olmalısınız. Biontech'in etkileri 1 yıl sürüyor. Yani aşı olduktan 6 ay sonra tekrar olmanızı öneririm.
YTD

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sinovac etkisi kısa olduğu için ilk 2 doz Sinovac olduysanız 3.'yü Biontech olmalısınız. Biontech'in etkileri 1 yıl sürüyor. Yani aşı olduktan 6 ay sonra tekrar olmanızı öneririm.
YTD
Etkileri 1 yıl değil %50 altı koruma koruma sayılmıyor.6 ay sonrasında çok ciddi düşüyor koruyuculuğu.3 aydan sonra düşmeye başlıyor sanırım 2. dozdan sonra

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sağlık bakanlığının röportajını dinledim ve Biontech 1 yıl sürüyor dendi.
Yapılan araştırmalarla düştüğü kesinleşti.Antikor düşüyür ama hastaneye yatırmama oranı hala iyi seviyelerde oluyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Windows update alır gibi aşı update'i geliyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
@DOGANALPASLAN
Teyzem Oldu 3 Dozu baya önce Hamd olsun birsey olmadı. Yani söyle düsün Aşı farklı değil (Yani istersen olmaz) suanda da sıkıntı olmaz diye düsünüyorum

Kosumuz Filyasyon Doktoru oda 3 Doz Sinovac Aşısı oldu. Bir Bildiği vardır. Ücüncüyü Sordum. dedi Tavsiye ederim Olun Demişti bize

Bu arada erken değil neden dersen 3 doz cokta yeni değil nerden baksan bi 4 5 aydır uygulanıyor mesela:
3. Doz Uygulanan 12.771.663 milyon kişi varmış. Sanırsam Türkiye 3 Dozu uygulayan ilk ülkelerden.
Kafayı yemiş millet
17 yaşında ve 3. Dozu mu olacak?
Ciddiyim kafayı yemişler.

Top Bottom