Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kafayı yemiş millet
17 yaşında ve 3. Dozu mu olacak?
Ciddiyim kafayı yemişler.
3 aya düşürülmesini anlamadım.Biontech in 3.dozla 2.doz arasında 3 ay olması gerekiyor gibi bir açıklaması var mı? Ben firmanın 6 ay diye açıkladığını biliyorum.Onda da 3.doz düşünülebilir diyorlardır.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
3 aya düşürülmesini anlamadım.Biontech in 3.dozla 2.doz arasında 3 ay olması gerekiyor gibi bir açıklaması var mı? Ben firmanın 6 ay diye açıkladığını biliyorum.Onda da 3.doz düşünülebilir diyorlardır.
18 yaş altında 3. Doza gerek yok

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Var açıklaması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omicrondan dolayıymış 2. doz omicrona karşı etkili değilmiş.Ve 18 yaş altı ölümlerde olduğundan dolayı yüksek ihtimalle 12 yaş üstü herkese 3. doz şart.12 yaş altına aşı çıkınca yine diğer ülkelerde ki gibi olur tek doz veya çift doz olarak dozu azaltılmış şekilde.

Doktora sordum olunması gerektiğini söyledi yaş fark etmeksizin.3 aya düşürülmesinde tehlikeli bir şey yok 6 ay 1 yıl koruma sağlamıyor aşı 3 aydan sonra koruması ciddi azalıyor dedi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Var açıklaması.

Omicrondan dolayıymış 2. doz omicrona karşı etkili değilmiş.Ve 18 yaş altı ölümlerde olduğundan dolayı yüksek ihtimalle 12 yaş üstü herkese 3. doz şart.12 yaş altına aşı çıkınca yine diğer ülkelerde ki gibi olur tek doz veya çift doz olarak dozu azaltılmış şekilde.

Doktora sordum olunması gerektiğini söyledi yaş fark etmeksizin.3 aya düşürülmesinde tehlikeli bir şey yok 6 ay 1 yıl koruma sağlamıyor aşı 3 aydan sonra koruması ciddi azalıyor dedi.
Gerek yok daha yeterli veri yok.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
19 Olan bn:
maxresdefault_LI.jpg

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
İlk 2 doz biontech üzerinden 6 ay geçince 3. dozu da oldum. Herhangi bir yan etki olmadı.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
3.Dozu olmanız iyi Olabilir iyi yapmışınız bende Doktorum dediği icin düsünüyorum Ya Sinovac gene yada TURKOVAC.
BioNTech te olabilir ama Gene yan etki daha da azalsın diye. Tabi bunu Biontech Kötüdür diye söylemiyorum ne olur ne olmaz :D

@bqrr0595 Siz Uyguluyormusunuz hocam durumlar nasıl?
başlamışlar bizim ordada ben daha olmadım bakalım büyük izdiham var ama hastanede aşı için herkes yaptırıyor aşısını kademeli olarak değil de direk açmaları beni şaşırttı biraz

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
babam 6 doz aşı oldu merak etme bir şey olmaz
Benimde Teyzem oldu 4 5 Ay Önce 2 Doz Sinovac 1 Doz biontech hatta Misafirliğe gitmiştik Olmuştu o Gün Hiç yan etki Görmedim.

Ben yine de olacağım ya sonuçta gerekli olmasa böyle yapılmazdı.

Randevu çıkmıyorsa kendin oluşturuyon randevu
Hocam gerekli olmasa Desenizde sağlık bakanlıgıda yüzde yüz doğru olmıyabiliyor.Ama söyle diyim bizim Filyasyon Doktoru Komsumuz var Öneriyor 3.Dozu Gerci Yaş faktörü farkeder mi bilmiyorum. Genede bir sor doktor tanıdığın varsa

Top Bottom