Neler Yeni

17 yaşındayım 3. doz aşı çıkmış ama tedirginim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Benimde Teyzem oldu 4 5 Ay Önce 2 Doz Sinovac 1 Doz biontech hatta Misafirliğe gitmiştik Olmuştu o Gün Hiç yan etki Görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerekli olmasa Desenizde sağlık bakanlıgıda yüzde yüz doğru olmıyabiliyor.Ama söyle diyim bizim Filyasyon Doktoru Komsumuz var Öneriyor 3.Dozu Gerci Yaş faktörü farkeder mi bilmiyorum. Genede bir sor doktor tanıdığın varsa
Tek Türkiye olsa neyse ama tüm dünya da böyle

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Bergee

80+ Silver
Daha hiç aşı olmayan ben :D

Musa Dinç

80+ Bronze
Arkadaşlar 3. doz aşı süresi 6 aydan 3 aya düşürüldü ben de randevu aldım yarına ama tedirgin oldum.Acaba erken mi ve güvenli mi? 2 doz biontech oldum 3. dozu da biontech aldım.
Akrabama defalarca babam doktor uyarı yaptı aşı olma olma sıkıntılı diye kadın 2. dozu oldu beyine pıhtı aktı ben önermem kadın öldü ayrıca.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben yine de olacağım ya sonuçta gerekli olmasa böyle yapılmazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Randevu çıkmıyorsa kendin oluşturuyon randevu
Gerek yok hocam

equinoxx

80+ Bronze

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz

Bergee

80+ Silver
Olma kanka hawli :cool: Hem zaten çip var moruk takip ediyorlar.
Onla bir alakası yok hocam Vertigo hastasıyım ve bu durumda aşının bu hastaları kötü etkilediği söyleniyor olmama hakkına fazlasıyla sahibim bu yüzden :) Olmak isterdim dediğim gibi hastalığından ötürü olamıyorum :( Vertigo dediğimiz hastalıkta berbat bir hastalık sürekli yoğun çalışan birisiyim eve akşam 9 10 gibi geliyorum ve bu hastalığım tekrar tetiklerse çalışamam ne yazık ki :(

equinoxx

80+ Bronze
Onla bir alakası yok hocam Vertigo hastasıyım ve bu durumda aşının bu hastaları kötü etkilediği söyleniyor olmama hakkına fazlasıyla sahibim bu yüzden :) Olmak isterdim dediğim gibi hastalığından ötürü olamıyorum :( Vertigo dediğimiz hastalıkta berbat bir hastalık sürekli yoğun çalışan birisiyim eve akşam 9 10 gibi geliyorum ve bu hastalığım tekrar tetiklerse çalışamam ne yazık ki :(
Geçmiş olsun, ironiydi zaten ama keşke zorunlu haller dışındakiler yaptırsa.

Bergee

80+ Silver
Geçmiş olsun, ironiydi zaten ama keşke zorunlu haller dışındakiler yaptırsa.
Sağolasın, yok farkettim ironi olduğunu da açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi yine de. Ya şöyle ki açıkçası yaptırmak istiyorum ama yaptıran bir kaç yakınımı kaybettim.. 3 defa korona oldum ve ilki hariç hepsini çok hafif atlattım. İlkinde de öyle çok büyük bir şey olmadı sadece tat alma ile koku gitti ve son bitmesine yakın zamanda başım döndü nabzım yükseldi o da muhtemelen Vertigomdan ötürü diye düşünüyorum sinir streste bile tetiklenebiliyor. Şöyle bir şey de var anneannem de atlattı evde yatarak hasta ve bitkin halde ama atlattı ve aşıları tamdı belki daha da kötü olacaktı aşı bunu en fazla bu kadar hafifletebildi en azından şuan da hayatta ve sağ Allah'a şükür çok garip ama yaptırmaktan zarar da gelmez yaptıran da ölüyor yaptırmayan da biz yine tedbirlerimizi almalıyız.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sağolasın, yok farkettim ironi olduğunu da açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi yine de. Ya şöyle ki açıkçası yaptırmak istiyorum ama yaptıran bir kaç yakınımı kaybettim.. 3 defa korona oldum ve ilki hariç hepsini çok hafif atlattım. İlkinde de öyle çok büyük bir şey olmadı sadece tat alma ile koku gitti ve son bitmesine yakın zamanda başım döndü nabzım yükseldi o da muhtemelen Vertigomdan ötürü diye düşünüyorum sinir streste bile tetiklenebiliyor. Şöyle bir şey de var anneannem de atlattı evde yatarak hasta ve bitkin halde ama atlattı ve aşıları tamdı belki daha da kötü olacaktı aşı bunu en fazla bu kadar hafifletebildi en azından şuan da hayatta ve sağ Allah'a şükür çok garip ama yaptırmaktan zarar da gelmez yaptıran da ölüyor yaptırmayan da biz yine tedbirlerimizi almalıyız.
Aşıyı hafif atlatsanda olmalısın bu sende hafif etki yaratabilir ama senden başkasına yine istediği şekilde çoğalarak geçebilir veya sende ciddi mutasyona uğrayabilir.Aşı %100 ölümü engellemiyor virüsten kaynaklı olabilecek ölümleri çoğunlukla engelliyor.İnsanlar bunu anlamıyor.Geçmiş olsun :)

Top Bottom