ahmetkoklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 42
- İsim
- Ahmet köklü
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne diyorsun hocam tamam raki icenler kurduTabii ki devam edicez tacizci sapık zihniyetten iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Unutma bu ülkeyi rakı içenler kurdu
Karsi cins dinimizcede arkadaslik kurulmasi olmuyor normal gelmiyor ama nprmal bir acida baktigimda bir kiz sesi duydufumda bana spru sordugunda bu kiz benimle konusuyor ben bunu hakettimmi acaba diyorum kendimce. Ben kendimi yillar obcesinde kucuklugumde kapattim ve insanlarla konusmuyorum evden disari cikmiyorum zaten bilgisayar basondayim alisjanlik oldu ne yqpacagim bilmiyorum dis dunyayi cok bilemiyoruminsanları sınıflandırmamak lazımgenel konuşmakta sacma. Alkol içen birisini istemezsin çok normal ama alkol içen birine o.spu muamelesi cekmen sacma. lisede ergenlik dönemlerinde alkol içen belli bi tayfa bı tık oraya kayıyor ama ilerki yaşlarda insanlar kafa dağıtmak etkinlikte vs iciyor. Kızla niye arkadaş olmayacan normal arkadaş olabilirsin yani illa her kızı ilişki anlamında düşünmek zorunda değilsin. iş hayatında calışma arkadaşların olacak kadınlar diye yüzlerine mi bakmayacan.
cümleleri anlamaya calısırken cektıgımız zorluk
Firinda yillardir tabi aralikli bir sekilde calistim kucuklugumden beridir rahatlik konusunda onu demedim hocamdini açın falan yok dostum kendini çok rahat hissediyorsan gel şantiyede bi kum at bakalım. kız konusunda ergenliğin getirdiği huylar üstüne kimseyle etkinlik yapmadığın için çok özel bir şey gibi geliyor sadece. katıldığım kısım kızların patlak olması gerisi fıst. o yüzden sana 3 posta otuzbir yazıyorum günlük kullan.
Son düzenleme: