Neler Yeni

17 yasindayim bunlar birtek banami garip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
Tabii ki devam edicez tacizci sapık zihniyetten iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Unutma bu ülkeyi rakı içenler kurdu
Ne diyorsun hocam tamam raki icenler kurdu

insanları sınıflandırmamak lazımgenel konuşmakta sacma. Alkol içen birisini istemezsin çok normal ama alkol içen birine o.spu muamelesi cekmen sacma. lisede ergenlik dönemlerinde alkol içen belli bi tayfa bı tık oraya kayıyor ama ilerki yaşlarda insanlar kafa dağıtmak etkinlikte vs iciyor. Kızla niye arkadaş olmayacan normal arkadaş olabilirsin yani illa her kızı ilişki anlamında düşünmek zorunda değilsin. iş hayatında calışma arkadaşların olacak kadınlar diye yüzlerine mi bakmayacan.

cümleleri anlamaya calısırken cektıgımız zorluk
Karsi cins dinimizcede arkadaslik kurulmasi olmuyor normal gelmiyor ama nprmal bir acida baktigimda bir kiz sesi duydufumda bana spru sordugunda bu kiz benimle konusuyor ben bunu hakettimmi acaba diyorum kendimce. Ben kendimi yillar obcesinde kucuklugumde kapattim ve insanlarla konusmuyorum evden disari cikmiyorum zaten bilgisayar basondayim alisjanlik oldu ne yqpacagim bilmiyorum dis dunyayi cok bilemiyorum

dini açın falan yok dostum kendini çok rahat hissediyorsan gel şantiyede bi kum at bakalım. kız konusunda ergenliğin getirdiği huylar üstüne kimseyle etkinlik yapmadığın için çok özel bir şey gibi geliyor sadece. katıldığım kısım kızların patlak olması gerisi fıst. o yüzden sana 3 posta otuzbir yazıyorum günlük kullan.
Firinda yillardir tabi aralikli bir sekilde calistim kucuklugumden beridir rahatlik konusunda onu demedim hocam

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,566
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
20 yaşında evlilik düşünmen konuyu bitirdi zaten diyecek bir şey yok maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
20 yaşında evlilik düşünmen konuyu bitirdi zaten diyecek bir şey yok maalesef
Meslek sahibi olup sevdigin anlastigin birini bulduysan nasibin gelmistir neden olmasin kendi yabi kebdi yakinlarinda ayni sekil evlendi gitsin bati kulturu gibi 28 35 yasibdami evlensin tabi herkesib nasibi farkli kaderdir degisir 17 yasibda evleneb sibif arkadasiniz vardi egede yasiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,566
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Meslek sahibi olup sevdigin anlastigin birini bulduysan nasibin gelmistir neden olmasin kendi yabi kebdi yakinlarinda ayni sekil evlendi gitsin bati kulturu gibi 28 35 yasibdami evlensin tabi herkesib nasibi farkli kaderdir degisir 17 yasibda evleneb sibif arkadasiniz vardi egede yasiyorum
Yaşını almış olması lazım kardeşim siz öyle düşünmeye devam edin hayat o kadar toz pembe değil hele ki evlilik hiç değil ben 27 yaşındayım ve şuan hâlâ düşünmüyorum öncelikli şeyler vardır evlilik öncesi hem maddi hemde manevi olarak hazır olman lazım en önemlisi de maddiyat konusu sıkıntı yaratıyor yok 17 yaşında yok 20 yaşında daha çocuksunuz ya ne evliliği ne evlenmesi gerçekçi düşünün biraz 17/20 yaşında ne meslek sahibi olacak maaş alacak da ev gecindirecek evliliğin bence 1. Kuralı yaş

eneskaya6

80+ Silver
Asıl batı kültürü sevdiğini anlastigi insanı bulduktan sonra direk evleniyor. Çünkü okul okumak iş bulmak para biriktirmek gibi dertleri yok. Birbirlerini seviyorlarsa iki kisi normal halli bi işe girip kendi hayatlarini kuruyorlar he bazıları nikah yapmiyor ama evli gibi ayni evde yasiyor. Bence en güzel ve doğru olan bu ama turkiye de o yasta ne evlenebilirsin ne de hayat kurabilirsin.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
17 yasinda erkegim hayatim boyunca karsi cibsle cok az konusmusumdur ve cogunlugu sabaldan olmustur ondada yazili stilde hoc bir kiz eli tutmadim ve tutarsam buyuk ihtinal adrenalin salgilicak vucudum dayanamayip ciddi diyorum kendime ihtiyacim olan seyler aldim masa koltuk vb. Gibisinden ve kendime harcama yaptigim icin kendimi sekuler luks bir insanmisin gibi hissettim ama degilim ve gunaha giriyormus gibi hissettim rahat yasadigim icin namaz kilmak istiyorum bu yuzden misal acik bir kiz gorunce sadece bu o konu acisindan dusunuyorum ve asla bir kizla arkadas olamam kesinlikle ve 19 20 yasinda is sahibi olursam direkt evlenmek istiyorum kendim gibi sevgilisi olmamis sessiz temiz biri ile sehirdeki kizlarin icinden afedersiniz gecmis cok kisi var olmasa bile alkol sigara kullanimi cok fazla sigara alkol icen bir kiz kesinlikle masum degildri sizin dusunceleriniz neler
sağcı olduğunu söylemeden sağcı olduğunu anlat o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
Asıl batı kültürü sevdiğini anlastigi insanı bulduktan sonra direk evleniyor. Çünkü okul okumak iş bulmak para biriktirmek gibi dertleri yok. Birbirlerini seviyorlarsa iki kisi normal halli bi işe girip kendi hayatlarini kuruyorlar he bazıları nikah yapmiyor ama evli gibi ayni evde yasiyor. Bence en güzel ve doğru olan bu ama turkiye de o yasta ne evlenebilirsin ne de hayat kurabilirsin.
Hocam o bati kulturu olmuyor ekonomik refah oluyor vati kulturu bambaska birsey

sağcı olduğunu söylemeden sağcı olduğunu anlat o.O2
Sagci oldugumu nereden biliyorsun biz elestirmiyormuyuz bastaki kisiyi solcu kesinlikle degilim ancak sagci bastaki kisilerin oldugu sagdan degil islamiyetin istedigi sagdan olmak isteriz

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
alakasız batı kültürü ona bakılırsa japonlarda refah içinde yaşıyorlar heriflerde %4 enflasyon var diye ülkenin gençlerinden yarısı evlenmek istemiyorum kültür farkı işte

Sagci oldugumu nereden biliyorsun biz elestirmiyormuyuz bastaki kisiyi solcu kesinlikle degilim ancak sagci bastaki kisilerin oldugu sagdan degil islamiyetin istedigi sagdan olmak isteriz
dostum başımızdaki adamın görüşü zaten sağ değil o konuyu bir geçelim ama senin düşüncen siyasi konjektüre baktığın zaman sağ oluyor iktidar partili muamelesi yapmadım yanlış anlama :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
alakasız batı kültürü ona bakılırsa japonlarda refah içinde yaşıyorlar heriflerde %4 enflasyon var diye ülkenin gençlerinden yarısı evlenmek istemiyorum kültür farkı işte
Gecmisi lotu olan ulkeler simdiki cocuklari dinsiz kitapsiz egitimmi almislar en sinir oldugum seydir si cumleler bati kulturu somurgeye dayalidir. Adamlarin gecmiste kime ne iyilikleri dokunuyor askeriyesi orta dogudan cikmiyor katlediyor olduruyor gersey pic yahudilerin sozune bakiyor

eneskaya6

80+ Silver
İkisi ortaklaşa olan bisey zaten. Turkiyenin ekonomisi refahi yuzyillardir kötü olduğu icin bazi hareketler bazı yasam tarzi artik kaliplasiyor. Ve ilişki konusunda avrupada 20 yaslarinda evlen çoğu kişi garipsemez ama Turkiye de evlen oha daha cok erken değil mi derler

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ama cidden sana tavsiyem ekonomik refağını eline almadan evlenme şöyle düşün evlatların olucak evlatlarına gerçekten iyi bir gelecek vaad edebilecek misin? ne zaman gerçekten emin olduğun zaman evlen yoksa bak cidden çok sıkıntılı bir durum kendimde çok refah bir aileden gelmiyorum bu duruma çocuklarını düşürme lütfen.

Gecmisi lotu olan ulkeler simdiki cocuklari dinsiz kitapsiz egitimmi almislar en sinir oldugum seydir si cumleler bati kulturu somurgeye dayalidir. Adamlarin gecmiste kime ne iyilikleri dokunuyor askeriyesi orta dogudan cikmiyor katlediyor olduruyor gersey pic yahudilerin sozune bakiyor
:D hocam sizin ciddi bir dünya siyaseti dersi almanız gerekiyor bu kafa yapısı ile çocuk yaparsanız iyi bir gelecekleri olucağını düşünemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ahmet köklü
ama cidden sana tavsiyem ekonomik refağını eline almadan evlenme şöyle düşün evlatların olucak evlatlarına gerçekten iyi bir gelecek vaad edebilecek misin? ne zaman gerçekten emin olduğun zaman evlen yoksa bak cidden çok sıkıntılı bir durum kendimde çok refah bir aileden gelmiyorum bu duruma çocuklarını düşürme lütfen.

:D hocam sizin ciddi bir dünya siyaseti dersi almanız gerekiyor bu kafa yapısı ile çocuk yaparsanız iyi bir gelecekleri olucağını düşünemiyorum
Ya demiyorum her dinsiz kotudur diye ama dedigim bana gore cocuk dini ogrenecek devam edecek ben kendi cocuguma karisirdim tam olmasada tabi yani kiz cocugu onceliklidir orbegin bizdeki yasam tarzinda bir yere gittiginizde yasit kiz varsa yada yasima yakin onun yanina yanlarina oturmayiz buyukler konusmadan onlara bize laf gelmeden konusmayiz yasit kizlada asla kimse birsey demedikten sonra konusmayiz oyle alustim

Kendim internet ustundeb memur maasinin ustunde para kazaniyorum video edit animasyon grafik tasari isleri ustunde yogunum kazandigim para degisken bana laf ediyorsunuz dini yorunlar yaptim diye hemen cahil yeribe koyuyprsunuz neden sol kesim boyle

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Ya demiyorum her dinsiz kotudur diye ama dedigim bana gore cocuk dini ogrenecek devam edecek ben kendi cocuguma karisirdim tam olmasada tabi yani kiz cocugu onceliklidir orbegin bizdeki yasam tarzinda bir yere gittiginizde yasit kiz varsa yada yasima yakin onun yanina yanlarina oturmayiz buyukler konusmadan onlara bize laf gelmeden konusmayiz yasit kizlada asla kimse birsey demedikten sonra konusmayiz oyle alustim

Kendim internet ustundeb memur maasinin ustunde para kazaniyorum video edit animasyon grafik tasari isleri ustunde yogunum kazandigim para degisken bana laf ediyorsunuz dini yorunlar yaptim diye hemen cahil yeribe koyuyprsunuz neden sol kesim boyle
hocam ben herhangi bir görüşü temsil etmiyorum ekonomik olarak sağ görüşte olduğumu sadece belirtiyorum dediklerinize göre size tavsiyelerde bulunmak istiyorum herhangi bir küçümsemede bulunmadım ama cidden o son söylediğiniz lafı söylemeniz için siyaset bilmemeniz gerekiyor ve para konusunda da zaten dediğim gibi eğer kendinize eminseniz çocuk yapmanızı istedim sizden çocuklarınız sıkıntı çekmesin diye burda herhangi bir hakaret içeren bir şey söylemedim sizin ekonomin durumunuzu da bilemem iyi ise sizin açınızdan ne güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,726
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx
Top Bottom