Neler Yeni

170,5 TL Steam oyun önerir misiniz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
pain the town red´ e bakmani oneririm
Yok ya sağ ol. Hocam ben oyun alırken sadece parasında değilim. Vereceğim zamana değer mi onu da hesaba katıp ona göre alıyorum. Yani her gördüğüm ucuz oyunu alacak olsam işim var benim :D

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Yok ya sağ ol. Hocam ben oyun alırken sadece parasında değilim. Vereceğim zamana değer mi onu da hesaba katıp ona göre alıyorum. Yani her gördüğüm ucuz oyunu alacak olsam işim var benim :D
ucuz oldugu icin degil arkadaslarla eglenceli oldugu icin onermistim:)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Kahkaha attım.
Cidden inandınız mı bu haberlere?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayacak arkadaşlarınız var mı? Yoksa tek tabanca mı takılıyorsunuz?
Farkındaysanız ne kadar doğru bilmem dedim ama sanırım anlayamadınız ne yazdığımı ben olabilir dedim. Ayrıca komik bir şey de göremiyorum burda toxic olmaya gerek yok insan gibi diyemiyormusunuz?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
RDR 2 aldım 149,50 TL'ye. 170,5 TL kaldı.
Şöyle genel bir oyun önerisi konusu açayım dedim. Beğendiklerimi alacağım.
22 aralıkta tekrar açabilirim tabi.
Rust ? Şuan için 208₺ ama zaman zaman 139₺ yi deviriyor

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Farkındaysanız ne kadar doğru bilmem dedim ama sanırım anlayamadınız ne yazdığımı ben olabilir dedim. Ayrıca komik bir şey de göremiyorum burda toxic olmaya gerek yok insan gibi diyemiyormusunuz?
Aga o habere inandıysan zaten yaşın maks 12 lütfen muhattap olma benimle. Zaten toxiclikde yapmadım,kendi kendinize laf soktum sanıyorsunuz.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Aga o habere inandıysan zaten yaşın maks 12 lütfen muhattap olma benimle. Zaten toxiclikde yapmadım,kendi kendinize laf soktum sanıyorsunuz.
Muhattap olma derken ne sanıyorsunuz siz kendinizi anlamadım burda bana laf atan sizsiniz.Ayrıca yaşım küçük olsa ne olucak onu anlamıyorum üstüne laf soktuğumu da düşünmüyorum size karşılık verdim sadece. Bu kadar edepsiz ve aşağılık bir dille yazacağınıza düzgünce yalan haber yazsaydınız bu kadar ilerlemeyecekti konu.

Top Bottom