170,5 TL Steam oyun önerir misiniz?

pain the town red´ e bakmani oneririm
Yok ya sağ ol. Hocam ben oyun alırken sadece parasında değilim. Vereceğim zamana değer mi onu da hesaba katıp ona göre alıyorum. Yani her gördüğüm ucuz oyunu alacak olsam işim var benim :D

Yok ya sağ ol. Hocam ben oyun alırken sadece parasında değilim. Vereceğim zamana değer mi onu da hesaba katıp ona göre alıyorum. Yani her gördüğüm ucuz oyunu alacak olsam işim var benim :D
ucuz oldugu icin degil arkadaslarla eglenceli oldugu icin onermistim:)

Kahkaha attım.
Cidden inandınız mı bu haberlere?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oynayacak arkadaşlarınız var mı? Yoksa tek tabanca mı takılıyorsunuz?
Farkındaysanız ne kadar doğru bilmem dedim ama sanırım anlayamadınız ne yazdığımı ben olabilir dedim. Ayrıca komik bir şey de göremiyorum burda toxic olmaya gerek yok insan gibi diyemiyormusunuz?

RDR 2 aldım 149,50 TL'ye. 170,5 TL kaldı.
Şöyle genel bir oyun önerisi konusu açayım dedim. Beğendiklerimi alacağım.
22 aralıkta tekrar açabilirim tabi.
Rust ? Şuan için 208₺ ama zaman zaman 139₺ yi deviriyor

Farkındaysanız ne kadar doğru bilmem dedim ama sanırım anlayamadınız ne yazdığımı ben olabilir dedim. Ayrıca komik bir şey de göremiyorum burda toxic olmaya gerek yok insan gibi diyemiyormusunuz?
Aga o habere inandıysan zaten yaşın maks 12 lütfen muhattap olma benimle. Zaten toxiclikde yapmadım,kendi kendinize laf soktum sanıyorsunuz.

Aga o habere inandıysan zaten yaşın maks 12 lütfen muhattap olma benimle. Zaten toxiclikde yapmadım,kendi kendinize laf soktum sanıyorsunuz.
Muhattap olma derken ne sanıyorsunuz siz kendinizi anlamadım burda bana laf atan sizsiniz.Ayrıca yaşım küçük olsa ne olucak onu anlamıyorum üstüne laf soktuğumu da düşünmüyorum size karşılık verdim sadece. Bu kadar edepsiz ve aşağılık bir dille yazacağınıza düzgünce yalan haber yazsaydınız bu kadar ilerlemeyecekti konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri