Neler Yeni

1700 TL Monitör Tavsiyesi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Bütçe
1700
Arkadaşlar monitör alacağım ama çok indirimde veya kampanyalı monitör görmedim. Çok pahalıya kaçmadan max 1700e falan monitör olarak şunu gördüm, bundan daha iyisi var mıdır?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O fiyata daha iyisi yok denebilir. IPS panel pivot özelliği bulunuyor ve GTG değeri 1ms. 1600 lira 😀

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata daha iyisi yok denebilir. IPS panel pivot özelliği bulunuyor ve GTG değeri 1ms. 1600 lira 😀
Ben de öyle düşünüyorum, baya araştırdım ama tek sorun olarak renk gamutunun düşük olduğunu öğrendim. Sence renk ayarlamaları ile iyi olur mu? Çok sorun yaratır mı?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben de öyle düşünüyorum, baya araştırdım ama tek sorun olarak renk gamutunun düşük olduğunu öğrendim. Sence renk ayarlamaları ile iyi olur mu? Çok sorun yaratır mı?
Çok düşük olduğunu sanmıyorum. Forumda kullananlar var hiç birinden renk gamutu düşük diye bir yorum duymadım açıkçası.
Bu fiyat bandındaki monitörlere göre biraz düşük olabilir ama özellik dolu bir monitör.

Flamesa

80+ Silver
Bencede sorun yaşamazsın başka forumlardada bu monitörü alanların konularına baktım renklerinin gayet canlı olduğu söyleniyor.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar monitör alacağım ama çok indirimde veya kampanyalı monitör görmedim. Çok pahalıya kaçmadan max 1700e falan monitör olarak şunu gördüm, bundan daha iyisi var mıdır?
Gayet iyi bir ürün diye biliyorum

Top Bottom