Öneri 17000 TL Civarı Telefon tavsiyeleri

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Bütçe
17000
Son düzenleme:
Mümkünse Hepsiburada üzerinden bir telefon almak istiyorum.
İkinci el ya da kaçak düşünmüyorum. Xioami ilk tercih olarak düşünmüyorum. Bu bütçede A55'den iyi telefon bulamadım araştırma fırsatı da bulamadım.
Güzel telefon ama satıcısı hepsiburada değil bilgine satıcısı iyi bir yerden almanı tavsiye ederim.

Güzel telefon ama satıcısı hepsiburada değil bilgine satıcısı iyi bir yerden almanı tavsiye ederim.
Hocam hepsiburadadan neredeyse hepsiburada satıcılı ürün alamadım bu zamana kadar o yüzden sıkıntı etmemiştim ve önceki 2 telefonu da bu şekilde almıştım. Bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum bu konuda daha bu zamana kadar Hepsiburada'da büyük bir sıkıntı yaşamadım.

1 yıla yakındır A54 kullanıyorum fazlasıyla memnunum hiç eksiğini görmedim açıkçası A55 daha da akıcıdır kesinlikle öneririm.

Hocam hepsiburadadan neredeyse hepsiburada satıcılı ürün alamadım bu zamana kadar o yüzden sıkıntı etmemiştim ve önceki 2 telefonu da bu şekilde almıştım. Bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum bu konuda daha bu zamana kadar Hepsiburada'da büyük bir sıkıntı yaşamadım.
Tamamdır A55 güzel telefon bu bütçede bende onu alırdım hayırlı olsun.

Mümkünse Hepsiburada üzerinden bir telefon almak istiyorum.
İkinci el ya da kaçak düşünmüyorum. Xioami ilk tercih olarak düşünmüyorum. Bu bütçede A55'den iyi telefon bulamadım araştırma fırsatı da bulamadım.
A55 iyi bir cihaz ama 1K ekleyip 256 almanizi kesinlikle tavsiye ederim bende 256 a55 almistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri