Neler Yeni

17000 TL ye r5 5600+ rtx2060s iyi midir?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 kisi wattman hatasi aliyor 50 tane konu aciyor AMD rezilligi, amd neden alinamz diye millet saniyorki rx6900xt alan wattman hatalariyla ugrasiyor :D
Akıllara kazınmış bir kere, bilmeyen herkes AMD sorunlu diyor. Rx 6000 serisinde düzgün PSU kullandığın sürece sorun çıkarmaz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Akıllara kazınmış bir kere, bilmeyen herkes AMD sorunlu diyor. Rx 6000 serisinde düzgün PSU kullandığın sürece sorun çıkarmaz.
Cok haklisiniz. Adam r5 5600+ rx6700 500w psu takiyor sonra geliyor neden hata aldim diyor.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam repack veya kacak indirince driverlara sıkıntı çıkartıyormuş.
zaten steam da dolara geçti, suan veya ilerde oyun alacak parayı toparlayamam büyük ihtimal
Bu konuda ben hiç sorun yaşamadım. Aktif olarak kullanan birine sormak lazım, fakat bana palavra gibi geliyor. AMD ekran kartı alacaksanız PSU'nun kalitesiz olmaması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok haklisiniz. Adam r5 5600+ rx6700 500w psu takiyor sonra geliyor neden hata aldim diyor.
Kaç watt olduğu önemli değil ki. Ne kadar kaliteli olduğu önemli. Atıyorum powerboost PSU'da sorun çıkarır.

ALİDXNZ

80+
Bu konuda ben hiç sorun yaşamadım. Aktif olarak kullanan birine sormak lazım, fakat bana palavra gibi geliyor. AMD ekran kartı alacaksanız PSU'nun kalitesiz olmaması gerek.
hocam tek sıkıntı driver de değil, bazı oyunlarda stabilizasyon sorunları yaşandığı da söyleniyor, ve nvidia nın dlss teknolojisinin amd fsr teknolojisinden daha gelişmiş olduğunu ve daha iyi performans sunacağını düşünüyorum.(kendi oynayacağım oyunlarda)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
valla hayatımda 60HZ üstü görmedim, şuan 165 hz bile beni heyecanlandıryor,
ekran kartı miming değil büyük bir ihtimal
heyecanlandırmasın hocam monitörlerde alınmaması gereken marka ve modelleri konuma bakarsanız anlarsınız

ALİDXNZ

80+
heyecanlandırmasın hocam monitörlerde alınmaması gereken marka ve modelleri konuma bakarsanız anlarsınız
okudum hocam teşekkürler info için :peped:
peki 4500 tl ye önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba? genellikle fps oyunu oynuyorum da ( ikinci el veya sıfır fark etmez)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
okudum hocam teşekkürler info için :peped:
peki 4500 TL ye önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba? genellikle fps oyunu oynuyorum da ( ikinci el veya sıfır fark etmez)

ama uyarayim bu fiyat bandında IPS panelde ışık sızması yapmayan bir model bulmak aşırı zor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam tek sıkıntı driver de değil, bazı oyunlarda stabilizasyon sorunları yaşandığı da söyleniyor, ve nvidia nın dlss teknolojisinin amd fsr teknolojisinden daha gelişmiş olduğunu ve daha iyi performans sunacağını düşünüyorum.(kendi oynayacağım oyunlarda)
5 Tane RTX 2060 + DLSS olsa bile Rx 6700 + FSR 3.0 Performansını veremez.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ya sizde ezberlemişsiniz AMD sorunlu diye, yok öyle bir şey. Kendim yıllarca AMD ekran kartı kullandım, bir kere bile wattman yemedim. Rx 500 ve 5000 serisinde bir takım sıkıntılar vardı, sistemde düzgün PSU kullanırsan AMD sorun falan çıkarmaz.
Zamanında Corsair psu kullanan ben buna kahkaha attım xd. Aynen kanka psu ya ;)

5 Tane RTX 2060 + DLSS olsa bile Rx 6700 + FSR 3.0 Performansını veremez.
Bu nasıl bir karşılaştırma aman allahım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu
Zamanında Corsair psu kullanan ben buna kahkaha attım xd. Aynen kanka psu ya ;)

Bu nasıl bir karşılaştırma aman allahım
Zamanında derken rx5xxx yada rx5700 gibi bir faciayı kast etmiyorsundur
Ve sadece psu değil tamda bı miktar etkisi var ben aktif olarak rx6600 kullanıyorum psum fspnin 550w bronz tamda corsair pasif soğutmalı 1 kere bile watman yemedim. Karta asla oc yapmadım. Sürekli en son sürümde kullandım.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
1 kisi wattman hatasi aliyor 50 tane konu aciyor AMD rezilligi, amd neden alinamz diye millet saniyorki rx6900xt alan wattman hatalariyla ugrasiyor :D
Ben kaç senedir 5600XT ekran kartı kullanıyorum. En son 2 sene önce aldım wattman hatasını en fazla 2 kere o da. AMD gayet iyi. Güncellemeyle sorunları çözüyorlar. 3-4 sene oldu kartı kullanalı. Bunca zaman kart bir sıkıntı çıkarmadı. O kadar oyun oynadım ne mavi ekran verdi ne hata verdi. Anlamadım ben bu AMD düşmanlığını gerçekten. Fiyat performans zaten fiyatının hakkını veriyor. 2500 TL ye almıştım bu kartı. 2-3 ayda bir fan temizliği yapıyorum. Sıcaklıkları da hiç bir zaman 75 dereceyi geçmedi.

kazue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Enes ÖZDEMİR
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,157