quartle
80+ Gold
değmez gibi sıfır 4070süper zaten 25k18e garantili 4070 var knk bugün gordum
değmez gibi sıfır 4070süper zaten 25k18e garantili 4070 var knk bugün gordum
çok bi beklentimde yok mevcut ekran kartımdan daha iyi olsun yeterEvet yoksa zaten 6600xtde güçlü kart,3080 vramdan dolayı kurtarabilir bellek sorunu yaşamazsınız en azından
link gelir mi18e garantili 4070 var knk bugün gordum
hocam sizde öyle bir bütçe varsa ekran kartı yerine am5 sisteme geçin benceçok bi beklentimde yok mevcut ekran kartımdan daha iyi olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
link gelir mi
4070 gamegaraj 20k Asus dual vermişti şimdi 2 el 18k istiyorlar ilginç18e garantili 4070 var knk bugün gordum
Hocam Alper hoca galiba ekran kartını satınca o bütçe çıkıyor,am5e geçerse ekran kartsız kalmazmi?hocam sizde öyle bir bütçe varsa ekran kartı yerine am5 sisteme geçin bence
bütçe yokhocam sizde öyle bir bütçe varsa ekran kartı yerine am5 sisteme geçin bence
aynen öyle hocam am5 yerine r7 5800xd3 geçerim daha am5in zamanı var ne sıvı soğutmam uyumlu ne ramler ne psu komple sistemi değişmem gerekirHocam Alper hoca galiba ekran kartını satınca o bütçe çıkıyor,am5e geçerse ekran kartsız kalmazmi?
Ekran kartını 11-12k civarına hallederseniz 5700x3d daha mantıklı olabilir,5800x3d ile fiyat farkı var ama performans farkı o kadarda yok,hatta direk ekran kartına tüm parayı basıp 2kda kullanırsınız darboğaz vsde olmaz karar sizinbütçe yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen öyle hocam am5 yerine r7 5800xd3 geçerim daha am5in zamanı var ne sıvı soğutmam uyumlu ne ramler ne psu komple sistemi değişmem gerekir
darboğaz sorunumda yok elime para geçerse işlemci yükseltirim ama oda r5 5600 ile yakın watt tüketmesi gerekli psu değişememEkran kartını 11-12k civarına hallederseniz 5700x3d daha mantıklı olabilir,5800x3d ile fiyat farkı var ama performans farkı o kadarda yok,hatta direk ekran kartına tüm parayı basıp 2kda kullanırsınız darboğaz vsde olmaz karar sizin
5600 65wat tüketiyor 5700x3d 105 wat tüketiyor benim bildiğim, psunuz ucu ucuna kurtarabilir belki.darboğaz sorunumda yok elime para geçerse işlemci yükseltirim ama oda r5 5600 ile yakın watt tüketmesi gerekli psu değişemem
ona çok sonra bakabilirim ancak5600 65wat tüketiyor 5700x3d 105 wat tüketiyor benim bildiğim, psunuz ucu ucuna kurtarabilir belki.
Ekran kartı önemli olan zaten sizin için galiba hocam, şimdiden hayırlı olsun hocam.ona çok sonra bakabilirim ancak
sağolun hocam eğer kafam göre bi 3080 bulamazsam hiç satmayacağımEkran kartı önemli olan zaten sizin için galiba hocam, şimdiden hayırlı olsun hocam.
Satmazsaniz en kötü 1080p çözünürlükte oynarsınız bazı oyunları bellek hatası verincesağolun hocam eğer kafam göre bi 3080 bulamazsam hiç satmayacağım