17K bütçe ile yapılacak upgrade önerisi

SneeX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,719
17k bütçem var 7500f/b650/16gb şeklinde bir upgrade yapmak mı yoksa 5600/b550/rx6600 (2. el) şeklinde bir upgrade yapmak daha mantıklı olur fps oyunlarını daha çok oynadığımdan işlemci daha ön planda hem güncel olması hem de değecek bir upgrade olacağını düşündüğümden am5'e daha sıcak bakıyorum ayrıca hem güncel olması hem de değecek bir upgrade olacağını düşündüğümden sizce hangisi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
17k bütçem var 7500f/b650/16gb şeklinde bir upgrade yapmak mı yoksa 5600/b550/rx6600 (2. el) şeklinde bir upgrade yapmak daha mantıklı olur fps oyunlarını daha çok oynadığımdan işlemci daha önemli olur diye düşündüm am5'e daha sıcak bakıyorum hem güncel olmasından hem de değecek bir upgrade olur diye düşündüm sizce hangisi?
ekran kartı elinizde var mı

17k bütçem var 7500f/b650/16gb şeklinde bir upgrade yapmak mı yoksa 5600/b550/rx6600 (2. el) şeklinde bir upgrade yapmak daha mantıklı olur fps oyunlarını daha çok oynadığımdan işlemci daha ön planda bu yüzden am5'e daha sıcak bakıyorum ayrıca hem güncel olmasından hem de değecek bir upgrade olur diye düşündüm sizce hangisi?
imzandaki sisteme yapacaksan her şey değişmesi gerekir komple satıp yeni sistem daha mantıklı

17k bütçem var 7500f/b650/16gb şeklinde bir upgrade yapmak mı yoksa 5600/b550/rx6600 (2. el) şeklinde bir upgrade yapmak daha mantıklı olur fps oyunlarını daha çok oynadığımdan işlemci daha ön planda bu yüzden am5'e daha sıcak bakıyorum ayrıca hem güncel olmasından hem de değecek bir upgrade olur diye düşündüm sizce hangisi?
wifi özelliği için anakarta o kadar para verilmez böyle bir sistemde 2. seçenek çok daha mantıklı

imzandaki sisteme yapacaksan her şey değişmesi gerekir komple satıp yeni sistem daha mantıklı
yani elimde 27k olacak bu fiyata güzel bir şey çıkarabilir miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı elinizde var mı
elimde bir parça yok imzamdaki sistemi kullanmaktayım ama çoğu alanda yetersiz kalıyor

wifi özelliği için anakarta o kadar para verilmez böyle bir sistemde 2. seçenek çok daha mantıklı
wifi özelliği ile ne alakası var hocam anlamadım biri am5 biri am4

• Beğen
ekran kartın 1650 ise kardom izmanda ki gibi dayanır kardom biraz daha. Ben olsam am5 e geçerdim valo vb ağırlıklı oyun oynuyorsam kardom fakat kardo rdr crysis gibi oyun oynuyorsan grafikli olacak tarzda rx6600 den yana hakkımı kullanırdım. Ama mantıklı düşün kardom am5 e geçip kartı sonra da taksitle kardo alabilirsin sana kalmış

elimde bir parça yok imzamdaki sistemi kullanmaktayım ama çoğu alanda yetersiz kalıyor

5060 falan olur anca

sistemde ramlerini kasa psu nu ve hdd veya ssd ni kullanabilrisin ddr5 ramler mega kazık ryzen 5600 lü setler var ram dahil kelepir fiyatlara onlara bakabilrisiniz

7500f
b650m-r
viper venom 16gb veya Kingston beast
kalan bütçe ile 2. el ekran kartı

sistemde ramlerini kasa psu nu ve hdd veya ssd ni kullanabilrisin ddr5 ramler mega kazık ryzen 5600 lü setler var ram dahil kelepir fiyatlara onlara bakabilrisiniz
arada kalmamın nedeni ramler benim de gerçekten fecaat pahalılar şehrimde çok hazır setler yok olanlar da kelepir fiyatlara değil facebook gruplarında falan da geziyorum şuan b550+5600 min 7k gözüküyor am5 geçip artan parçaları da satarak 2. elden bi ekran kartı falan alabilirim belki denk düşürmeye çalışacağım

7500f
b650m-r
viper venom 16gb veya Kingston beast
kalan bütçe ile 2. el ekran kartı
muhtemelen böyle bir yol izlerim teşekkürler

ekran kartın 1650 ise kardom izmanda ki gibi dayanır kardom biraz daha. Ben olsam am5 e geçerdim valo vb ağırlıklı oyun oynuyorsam kardom fakat kardo rdr crysis gibi oyun oynuyorsan grafikli olacak tarzda rx6600 den yana hakkımı kullanırdım. Ama mantıklı düşün kardom am5 e geçip kartı sonra da taksitle kardo alabilirsin sana kalmış
teşekkürler kardom

5060 falan olur anca
bu fiyatlarda çıkar mı ya 5060'lı hazır sistem

arada kalmamın nedeni ramler benim de gerçekten fecaat pahalılar şehrimde çok hazır setler yok olanlar da kelepir fiyatlara değil facebook gruplarında falan da geziyorum şuan b550+5600 min 7k gözüküyor am5 geçip artan parçaları da satarak 2. elden bi ekran kartı falan alabilirim belki denk düşürmeye çalışacağım

elinizdeki parçaları satma sansınız sıfır üzülerek söyülürum 10 nesil intel ürünleri oyunları çalıştırmıyor çünkü çok eski ve i3 satılması zor

teşekkürler kardom

bu fiyatlarda çıkar mı ya 5060'lı hazır sistem
çıkabiliyor da parçalar kötü genelde

elinizdeki parçaları satma sansınız sıfır üzülerek söyülürum 10 nesil intel ürünleri oyunları çalıştırmıyor çünkü tpm 2.0 destegi yok windows 11 de çalıştıramıyor
illa alıcısı çıkar diye düşündüm ya çıkmazsa da sağlık olsun beni tatmin edecek upgradelere yetecek bütçem var

çıkabiliyor da parçalar kötü genelde
anladım takipte kalırım

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915