Valla kaç alıyor bilmiyorum anakart ama pc ye hazır çekili eternet varsa onu kullanmaya devam et.Ping, hız düşüşü falan yaşama wi fi yakında değilse.eyvallah saolasınız şimdi bide işlemciye soğutucu lazım onu unuttum benonu ne yapalım kartta işlemci için para kalmadı şuan soğutucu siparişi geçeyim işlemciyi yarın geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu anakartın wifisi kaç mbit hız alıyor kanka kabloyla 900 civarı up down alıyorum kablolardan kurtulmuş olayım
hocam modem odada 50cmlik kablo ile pcye bağlı ama oda içinde hiç hareket ettiremiyorum pcyi eğer 700 800lere düşerse karşı duvara alacağım pcyi odanın ortasında resmenValla kaç alıyor bilmiyorum anakart ama pc ye hazır çekili eternet varsa onu kullanmaya devam et.Ping, hız düşüşü falan yaşama wi fi yakında değilse.
Ayni odadayda kullanırsın wi fi sıkıntı olmaz.Ekstra bir adaptöre gerek yok bu arada wi fi anakartlardahocam modem odada 50cmlik kablo ile pcye bağlı ama oda içinde hiç hareket ettiremiyorum pcyi eğer 700 800lere düşerse karşı duvara alacağım pcyi odanın ortasında resmen![]()
Ha iyi o zamanAyni odadayda kullanırsın wi fi sıkıntı olmaz.Ekstra bir adaptöre gerek yok bu arada wi fi anakartlarda
akar akareyvallah sofu saolasın rx6600le götürür değilmi beni çok yoğun oyun oynayan biri değilim 1080de kullanıcam zaten
Ooooo bende diyorum niye yeni nesil oyunları sevmiyor bu adamŞu monitörü ddr3 sistemime almıştım 2019da
4 yıl kullandım am4e geçtim halen bu monitör nerdeyse bi iki yıl daha oldu am5parçalarının siparişini yine bu monitörle verdim artık dedem yerine koyuyorum kendisini
ddr4e geçerken tüm parayı sisteme basıp monitörü sonra alırım dedim yine aynı şey oldu
Ha iyi o zaman
Müthiş bişi la al geç muadilleri 8k dan başlıyor.https://www.incehesap.com/battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-ddr5-anakart-fiyati-77338/?v=1.54.7 bununda siparişi geçtim şimdi
@HacıSOFU @Meto155 @Gurkanpiro bu fiyata daha iyisi yok diyorsunuz galiba
bütçe?eyvallah sofu bide bi soğutma önerirsen uygun fiyatlı iyi olcak reisim
ya valla sofu şuan 5080 alacak bütçede var ama dediğim gibi benim işime bu fazlasıyla yeterbütçe?