ekran kartı için mi 17K?Merhaba rtx 2060 kullanıcısıyım ama son zamanlarda yeni oyun güncellemeleriyle fps im düştü özellikle fortnite çok oynuyorum ve 1 sezon önce daha fazla fps alıyordum 17 bin bütçem var önerileriniz neler
6900XTMerhaba rtx 2060 kullanıcısıyım ama son zamanlarda yeni oyun güncellemeleriyle fps im düştü özellikle fortnite çok oynuyorum ve 1 sezon önce daha fazla fps alıyordum 17 bin bütçem var önerileriniz neler
anakartın ve işlemcin ne ?Merhaba rtx 2060 kullanıcısıyım ama son zamanlarda yeni oyun güncellemeleriyle fps im düştü özellikle fortnite çok oynuyorum ve 1 sezon önce daha fazla fps alıyordum 17 bin bütçem var önerileriniz neler
B 550 fanakartın ve işlemcin ne ?
Evetekran kartı için mi 17K?
Pardon z490 e gaminganakartın ve işlemcin ne ?
Amd ekran kartı istemiyorum6900XT
intel işlemci hakkında fazla bilgim yok hangi ekran kartıyla darboğaz yapmaz vb. gibiB 550 f
İ9 10900k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
Pardon z490 e gaming
Amd ekran kartı istemiyorum
İşlemci ryzen 9 gibi değiştirebilirim işlemci için ama maks şu an 7000 veririmintel işlemci hakkında fazla bilgim yok hangi ekran kartıyla darboğaz yapmaz vb. gibi
19k olmaz mı bütçe? 2k daha artırırsan TUF RTX 3090 var.İşlemci ryzen 9 gibi değiştirebilirim işlemci için ama maks şu an 7000 veririm
Bilmiyorum belki olabilir tuf ekran kartları nasıldır19k olmaz mı bütçe? 2k daha artırırsan TUF RTX 3090 var.
TUF değil de ona model model bakmak gerekir mesela 3090'ın TUF olanı güzel.Bilmiyorum belki olabilir tuf ekran kartları nasıldır
ilk yazdıgında dedim ki dalga geçiyor bizle herhalde b550f e 10900k mı takıcak diye sonradan yazmıssın 3080 yada 6000 serisi amd mis gibiB 550 f
İ9 10900k
Evet
Pardon z490 e gaming
Amd ekran kartı istemiyorum
3090 biraz gereksiz değil mi reyis iş için alacaklara tavsiye ederdim sadece şahsenTUF değil de ona model model bakmak gerekir mesela 3090'ın TUF olanı güzel.
3080 olur mu3090 biraz gereksiz değil mi reyis iş için alacaklara tavsiye ederdim sadece şahsen
3080 ile aralarında %10 fark var oyun olarak