HAQQUS-GEN XIV (DDR4) / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
kendimde baktım ama düzgün bişey bulamadım nvdia amd farketmez fp olsun yeter
psu markasını ilk defa gördüm valla bilgisi olan varmıdırBence de biraz bütçeni çıkıp bunu alabilirsin.
gamepover güç kaynagı var o yüzden caydım bundanVICTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam aslında benim attığım psu markası da güvenilir değilmiş. Xigmatek var sanıyodum o yüzden bakmadan attım. ufak bir araştırmayla iyi aynı fiyata daha kaliteli kasa+psulu sistem bulunabilir.psu markasını ilk defa gördüm valla bilgisi olan varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepover güç kaynagı var o yüzden caydım bundan
Hocam gamepower tamam ama yani birazcık biliniyor en azından diğerinde atom var ben ilk defa duydumpsu markasını ilk defa gördüm valla bilgisi olan varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepover güç kaynagı var o yüzden caydım bundan
rampage psu var bundaINTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende bunu alacam hocamrampage psu var bunda
Bu fiyatlara önerin varmı hocamtabi siz bilirsiniz ama bana sorarsanız rampage psu alınmaz
https://www.gencergaming.com/vulcano bunun anakart stogu bitmiş valla bunu düşünüyodumBu fiyatlara önerin varmı hocam