var vaaar bu ekonomide yapan var. pckolik 4060ti ryzen 5500 mld m700 pcie 4.0 ve 120mm sıvı soğutmalı sistemde kampanyalı 17.999 yaptı anında havaya uçtu kaçırdık. gördüm arttırıyorum demen yok mu?rtx 4060? neden bu kadar eminsiniz? ve bu ekonomide o fiyat zor knkam.
Benim sistemim var da sürekli stok ve stokçu sıkıntısı oluyor o yüzden dedim.Mağaza stokları da olacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam internetten alamazsan direkt mağazadan da alabilirsin.
kaç stok? 120mm Powerboost Sıvı Soğutma kullanacağıma işlemciyi üfleyerek soğutmayı tercih ederimvar vaaar bu ekonomide yapan var. pckolik 4060ti ryzen 5500 mld m700 pcie 4.0 ve 120mm sıvı soğutmalı sistemde kampanyalı 17.999 yaptı anında havaya uçtu kaçırdık. gördüm arttırıyorum demen yok mu?
500 lira farkla 240 mm deepcool seçeneğide vardı O ayarda bi sistem bekliyoruz inş bakalımkaç stok? 120mm Powerboost Sıvı Soğutma kullanacağıma işlemciyi üfleyerek soğutmayı tercih ederim
Nvidia olduğu kesin AMD gelmiyor.7700xt ve 7800xt çıkışına özel güzel bir sistem gelebilir.
Alabildin mi knkam500 lira farkla 240 mm deepcool seçeneğide vardı O ayarda bi sistem bekliyoruz inş bakalım
Sen onu bunu boşver detoks ne alemde?Değiliz.
Cebde para yok.
Ama uygun ve süper olacak bence.