Yeni nesil kapıda iken böyle şeyler biraz kafa kurcalıyor.18" 2,5K 300Hz MiniLED Razer Blade i9-13950HX 32GB 1TB RTX4080 (175W) 89000 TL
ALACAKLAR MİNİLED OLUP OLMADIĞINI SORSUNLAR
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha iyisini toplarsınmasaüstünü bu fiyata toplayamazsın baya iyi fiyat
benzerini bizzat topluyorum suan bile 140 bine yaklastı fiyat nereye topluyosun kardeş merak etim bi topla heleDaha iyisini toplarsın
Miniled = Arka aydınlatmaMakine 240hz IPS olma ihtimali yüksek. Mini LED değil gibi. Yinede güzel fiyat. Taksit olsaydı alırdım.
Demeye çalıştığım, yabancı kaynaklar sadece paneli 240 IPS olduğunu belirtmisler. Miniled de olsaydı ayrıca onu da belirtirlerdi. Başlıkta 300hz yazılmış fakat yabancı kaynaklar 240 IPS yazmışlar.Miniled = Arka aydınlatma
IPS Panel
Miniled değilse güzel fiyat değil 90 bin tl az para değil
şuan hiç toplamakla uğraşmayacağım 140 bine çıktı diyorsan kesin gidip 4080 super falan eklemeye çalışmışsındır laptopda ki 4080 pc deki 4070 super den bile güçsüzbenzerini bizzat topluyorum suan bile 140 bine yaklastı fiyat nereye topluyosun kardeş merak etim bi topla hele
Aynen kardeşim kesin oyle yapmissindir krsin oyle olmustur burada mevzuat güç degil fiyatşuan hiç toplamakla uğraşmayacağım 140 bine çıktı diyorsan kesin gidip 4080 super falan eklemeye çalışmışsındır laptopda ki 4080 pc deki 4070 super den bile güçsüz
anlamakta güçlük mü çekiyorsun yoksa anlamak mı istemiyorsun 4070 superli bir sistem daha iyi performans veriyor diyorum hala laga luga yapıyorsunAynen kardeşim kesin oyle yapmissindir krsin oyle olmustur burada mevzuat güç degil fiyat