Çoğu Erdoğan'a gitmedi bence. İnce'ye atacak seçmen onu 3. yol olarak seçti. Bana kalırsa Sayın Muharrem İnce'nin oylarının büyük bir kısmı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve özellikle Sinan Oğan'a gitti.Vatanimiza milletimize hayırlı olsun demokrasi kazansın.
Bu arada Sayın İnce çekilince oylarının çoğu Tayyip Erdoğana gitti diye düşünüyorum.
Aynı şekilde düşünüyorum. Bana göre çekilmesinin temel sebebi CHP olur da kaybederse Muharrem İnce yüzünden kaybettik dememesi içinVatanimiza milletimize hayırlı olsun demokrasi kazansın.
Bu arada Sayın İnce çekilince oylarının çoğu Tayyip Erdoğana gitti diye düşünüyorum.
Sandıklar açılmaya başlandı kesin karar 00.00 gibi açıklanır.sonuçlar ne zaman gelecek?
18 ya da 19 diye tahmin ediyorum.sonuçlar ne zaman gelecek?
sonuçlar ne zaman gelecek?
YSK en geç saat 21.00'da açıklayacakmış. Ama daha erken de açıklayabilir.Sandıklar açılmaya başlandı kesin karar 00.00 gibi açıklanır.
Kanallarda yayın yasağı birazdan kalkacak yazıyor şuan saat 17.5218 ya da 19 diye tahmin ediyorum.
Seyirciyi ekranda tutmak için birazdan deniyor. Yoksa 10 dk sonra falan yasak kalkmaz.Kanallarda yayın yasağı birazdan kalkacak yazıyor şuan saat 17.52