Neler Yeni

18 bin liraya kadar laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
hayri ceylan
3060 lı laptoplar haftada en az 1 kez indirime giriyor. 3050Tİ li laptop fiyatlarına düşüyor. Fiyatları takip edip 3060 lı bir sistem almanı öneririm.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Başka öneriniz var mi acaba
laptop şart mı ? ben laptoplarda oyun amaçlı olanları pek sevemedim küçücük ekran vs kasa kadar perfomasnslı olmyorlar artı 3050 kartı çok beğenmiyorum giriş seviyesi bir kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mithat Kurma
Instagram
Instagram.com/mithatkurma
laptop şart mı ? ben laptoplarda oyun amaçlı olanları pek sevemedim küçücük ekran vs kasa kadar perfomasnslı olmyorlar artı 3050 kartı çok beğenmiyorum giriş seviyesi bir kart
Şart değil ama o ihtimali de bulundurmam gerekiyor eğer toplama bilgisayar tavsiyeniz varsa onu da dinlerim monitör dahil olmak şartıyla

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Şart değil ama o ihtimali de bulundurmam gerekiyor eğer toplama bilgisayar tavsiyeniz varsa onu da dinlerim monitör dahil olmak şartıyla
bakıyorum arkadaşlarda bakar yani yok bir zaman sonra bataryası bozuldu git bir dünya para bir zaman sonra hep kablolu oyinycan takılı ki hep şarjda oynarsın muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mithat Kurma
Instagram
bakıyorum arkadaşlarda bakar yani yok bir zaman sonra bataryası bozuldu git bir dünya para bir zaman sonra hep kablolu oyinycan takılı ki hep şarjda oynarsın muhtemelen
Yani orası öyle ama kız kardeşim işte laptop olsun tasarım edit yaparım gezmeye gitme durumlarımızda dediği için laptop ihtimalini de araştırıyorum

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
Yani orası öyle ama kız kardeşim işte laptop olsun tasarım edit yaparım gezmeye gitme durumlarımızda dediği için laptop ihtimalini de araştırıyorum
karar senin kanka ama masa üstü her alanda daha iyidir ve daha ucuzdur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mithat Kurma
Instagram
Laptopta karar kıldım da hâlâ model bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri