mithatkurma
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 17999
Dostlar selam, yazılı bütçeye göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Oyun bilgisayarı olarak almayı düşünüyorum bu konuda çok bilgili değilim teşekkürler.
Dostlar selam, yazılı bütçeye göre tavsiyelerinizi bekliyorum. Oyun bilgisayarı olarak almayı düşünüyorum bu konuda çok bilgili değilim teşekkürler.
Bunu onerebilirim bütçe artirabilirsen kesinlikle bunu al dostum
Bütçe artırımı yapamam dostum zaten alışveriş kredisi ile almayı düşünüyorumAmazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/c/?z=134&v=1...85&f=/r/?pr=1879025152&vd=12088&pg=1884556085 şunu onerebilirim +8 ram takdinmi işini görürAmazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Bu bütçeye 2060alinmaz kesinlikle 3060laptop bulunabilir tam bilgili değilim ama yardımcı olurlarAmazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
3060 laptop bul bakalim msi kalitesinde bir laptop tamam diyeyim dostumBu bütçeye 2060alinmaz kesinlikle 3060laptop bulunabilir tam bilgili değilim ama yardımcı olurlar
MSI marka değil ama farklı markaların indirimle bu bütçeye düşen 3060laptoplari var sırf MSI olsun diye 2060laptop alınmaz bir de 19bin lira3060 laptop bul bakalim msi kalitesinde bir laptop tamam diyeyim dostum
Evet bulunur ztn ama benim attigim laptop kadar uzun ömürlü olmazMSI marka değil ama farklı markaların indirimle bu bütçeye düşen 3060laptoplari var sırf MSI olsun diye 2060laptop alınmaz bir de 19bin lira
Hayır olur MSI diye gt730alalim uzun ömürlü olur diye mi düşünelim yani rtx 2060performans olarak 3060a göre daha kısa ömürlüEvet bulunur ztn ama benim attigim laptop kadar uzun ömürlü olmaz
Dostum şimdi soğutması kasa kalitesi gibi şeylerde msi üstün o anlamda dedim benHayır olur MSI diye gt730alalim uzun ömürlü olur diye mi düşünelim yani rtx 2060performans olarak 3060a göre daha kısa ömürlü
MSI'nin düşük bütçeli laptop ürünleri kötü oluyor.Amazon.com.tr sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com