Neler Yeni

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
RX 6600'e Ryzen 5 7500F'mi önerdiniz?
Darboğaz ne demek bilmiyorsunuz sanırım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sahibindende kargo ücretini hesaplamadınız herhalde
Şükür biliyorum darboğaz nedir ne değildir. Kargo ücreti konusun da haklısınız. Buyrun madem beğenmediniz siz arkadaşımıza 18.000 TL'lik bir sistem önerin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
İşlemci;

Ekran Kartı:

Anakart;

Ram;

SSD;

PSU;

Kasa;

Tüm hepsinin fiyatı kargo dahilinde 18.188,88 kuruş

Şükür biliyorum darboğaz nedir ne değildir. Kargo ücreti konusun da haklısınız. Buyrun madem beğenmediniz siz arkadaşımıza 18.000 TL'lik bir sistem önerin.
Al önerdim

Bu sisteme 2k oyuncu monitörü alırsanız çok yakışır, bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem budur.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İşlemci;

Ekran Kartı:

Anakart;

Ram;

SSD;

PSU;

Kasa;

Al önerdim

Bu sisteme 2k oyuncu monitörü alırsanız çok yakışır, bu fiyata alabileceğiniz en iyi sistem budur.
Yani en iyisi bu olduğunu düşünüyor iseniz, arkadaşımız da böyke düşünüyorsa alabilir tabi ki :).

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ferhat Bilgi
İşlemci;

Ekran Kartı:

Anakart;

Ram;

SSD;

PSU;

Kasa;

Al önerdim

Rx6600 ile 7500f neden darboğaz yapsın ki ?

Yani en iyisi bu olduğunu düşünüyor iseniz, arkadaşımız da böyke düşünüyorsa alabilir tabi ki :).
Ya ikinizin sistemi de okey güzel sistemler 7500f olan sistem daha ileriye dönük ddr4 evet yine mantıklı ama aynı fiyata ddr4 mü ddr5 mi deseler ddr5 daha mantıklı gibi geldi açıkçası ve neden darboğaz olacak zaten parçalar 0 değil illaki pazarlık yapılır o şekilde de kargo parası çıkar diye umuyorum bi kargo kaç tl olabilir

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Ya ikinizin sistemi de okey güzel sistemler 7500f olan sistem daha ileriye dönük ddr4 evet yine mantıklı ama aynı fiyata ddr4 mü ddr5 mi deseler ddr5 daha mantıklı gibi geldi açıkçası ve neden darboğaz olacak zaten parçalar 0 değil illaki pazarlık yapılır o şekilde de kargo parası çıkar diye umuyorum bi kargo kaç tl olabilir
Hocam benim için kesinlikle ddr5 olan sistem mantıklı yani. Neden ddr5 ileriye dönük bir sistem varken ddr4 alınsın ki. Arkadaşla polemiğe girmek istemedim. Ayrıca Rx 6600 ile de darboğaz yapacağını da hiç sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
RX 6600 dediğimiz kart kısmen eski bir kart, Ryzen 5 7500F ise güncel bir işlemci yani birbirlerine denk değiller.Ryzen 5 7500F'in denk olduğu Ekran kartı RX 6700,RX 7000 serisi gibi kartlar Nvidiada 4000 serisidir. Olaya şu durumdanda bakabiliriz örnek vermek gerekirse; çok güzel bir ev almışsınız o evin içine eski püskü koltuk kanepe alır mısınız? almazsınız diye umuyorum.

Hocam benim için kesinlikle ddr5 olan sistem mantıklı yani. Neden ddr5 ileriye dönük bir sistem varken ddr4 alınsın ki. Arkadaşla polemiğe girmek istemedim. Ayrıca Rx 6600 ile de darboğaz yapacağını da hiç sanmıyorum.
Hocam sizin attığınız sistem arkadaşın bütçesini aşıyordu zaten, bir ekran kartının param güvende bedeli "530TL" İşlemciside 400 herhalde darboğazın yapmadığını varsayarsak gene RX 6600 işlemcisini almamız mantıklı olmaz attığım forumda açıkladım bunu tekrar yazamam.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ferhat Bilgi
Darboğaz işlemcinin yetmemesi durumda yaşanmıyormu işlemci bu ekran kartına mı yetemeyecek o ekran kartına 5500 bile yeter

Hocam sizin attığınız sistem arkadaşın bütçesini aşıyordu zaten, bir ekran kartının param güvende bedeli "530TL" İşlemciside 400 herhalde darboğazın yapmadığını varsayarsak gene RX 6600 işlemcisini almamız mantıklı olmaz attığım forumda açıkladım bunu tekrar yazamam.
Benim o kadar bilgim yok o yüzden foruma danışıyorum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Sizin önerinize saygım sonsuz. Benim önerim de bana göre mantıklı geliyor ama dediğiniz gibi param güven de işin içine girince kargo parasıyla bütçeyi fazlasıyla aşıyor.

Darboğaz işlemcinin yetmemesi durumda yaşanmıyormu işlemci bu ekran kartına mı yetemeyecek o ekran kartına 5500 bile yeter

Ekran kartı, işlemciye göre çok düşük kalırsa gene darboğaz olur sistem de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
Sizin önerinize saygım sonsuz. Benim önerim de bana göre mantıklı geliyor ama dediğiniz gibi param güven de işin içine girince kargo parasıyla bütçeyi fazlasıyla aşıyor.
Hocam bu ekran kartı param güvende ile "530TL" oluyor ya satıcı kendi kargoya verse ne kadar tutar bir bilgin var mı?

Hocam siz pek anlamamışsınız. 😥

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Hocam bu ekran kartı param güvende ile "530TL" oluyor ya satıcı kendi kargoya verse ne kadar tutar bir bilgin var mı?
Valla kargo şirketlerin de çalışmıştım da geçmişte kaldı hocam. Muhtemelen gene bi 200-300 TL'si vardır diye tahmin ediyorum.

Top Bottom