forum.donanimarsivi.com
Attığın ikinci el bölümü linkindeki satıcıdan F710 aldım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Yurtdışından alma şansınız varsa şu laptopu öneririm. Herşeyiyle güzel bir laptop. Fakat klavyesi yabancı olacak.
Lenovo Legion 5 dizüstü bilgisayar 39,6 cm oyun dizüstü bilgisayarı koyu mavi: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarları
Lenovo Legion 5 dizüstü bilgisayar 39,6 cm oyun dizüstü bilgisayarı koyu mavi: Amazon.de: Bilgisayar ve Aksesuarlarıwww.amazon.de
İkinci el düşünürseniz 3070li şöyle bir laptop var.(Satıcıyı tanımıyorum)
GIGABYTE AORUS 15G-XC | RTX 3070 | İ7-10870H | 240 Hz | OYUN NB 2 AYLIK ÜRÜN - GARANTİLİ - FATURALI
Ürünüm tertemiz ve sıkıntısızdır sadece 2 aylıktır.05/05/2021 Tarihinde İtopya sitesi üzerinden alınmıştır.Kutusu, kutu içeriği faturası garantisi her şeyi mevcuttur. Tam olarak Model İsmi "Aorus 15G-XC" dir. Özellikleri : İşlemci : i7-10870H...forum.donanimarsivi.com
Fiyatı 32gb ram 3070li laptop için çok iyi aslında. Laptop alacak olsam bunu alırdım muhtemelen, daha yeni zaten 2 aylık diyor.Attığın ikinci el bölümü linkindeki satıcıdan F710 aldım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
sıfırda bu tarz bir şey olur https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ilir-bilgisayar-nh-qatey-003-p-HBCV00000AQSS8Merhaba arkadaşlar maksimum bütçe 18 bin TL 18 bin TL'ye alabilceğim en iyi gaming laptop hangisidir acaba ekran hz çok önemli değil