Neler Yeni

+18 filme bilet almak

Doğuhan

80+ Silver
+18 film olan arinma gecesine arkadaşlarla gitmek istiyoruz
Cinemaximum da Kocaeli 41 burda da
2 arkadaşımız 16 yasinda film +18 olduğu icin girebilir ler mi
Biletleri uzaktan alacağız yani yasimızı bilemeyecekler
Gittiğimiz de iceri almama gibi bir durum olabilir mi
Arkadaşlarım 12-13 yaşındayken trabzonda bir sinemada +18 korku filmi izlemişlerdi yani çok kontrol etmiyorlar

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bazı sinema salonlarında kontrol ediyorlar bazılarında etmiyorlar. Şans işi biraz. Ben 14 yaşındayken dabbeye gitmiştim almışlardı net hatırlıyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bazı sinema salonlarında kontrol ediyorlar bazılarında etmiyorlar. Şans işi biraz. Ben 14 yaşındayken dabbeye gitmiştim almışlardı net hatırlıyorum.
Ben 2 sene önce Will Smith'in oynadığı Bad Boys'un devam filmine dayımla gitmiştim (kafa adamdır)
Normal şekilde bilet almak istediğimizde yaştan dolayı takılmıştım (Film 16+ idi) ancak kendi biletini kendin qr kod ile aldığın cihazlardan bileti rahatça almıştım. Akşam seansı olduğundan kontrol de yoktu, salonların olduğu bölgeye bileti okutarak girmiştim.

Film harbiden güzeldi bu arada.

Kısacası kimseyle ilgilenmeyip cihazdan bileti alırsanız ve şansınıza salon girişinde kontrol olmazsa girip rahat rahat izlersiniz ama +18 sınıflandırma olduğundan kontrol olur diye düşünüyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben 2 sene önce Will Smith'in oynadığı Bad Boys'un devam filmine dayımla gitmiştim (kafa adamdır)
Normal şekilde bilet almak istediğimizde yaştan dolayı takılmıştım (Film 16+ idi) ancak kendi biletini kendin qr kod ile aldığın cihazlardan bileti rahatça almıştım. Akşam seansı olduğundan kontrol de yoktu, salonların olduğu bölgeye bileti okutarak girmiştim.

Film harbiden güzeldi bu arada.

Kısacası kimseyle ilgilenmeyip cihazdan bileti alırsanız ve şansınıza salon girişinde kontrol olmazsa girip rahat rahat izlersiniz ama +18 sınıflandırma olduğundan kontrol olur diye düşünüyorum.
Cihazdan hiç bilet almadım. Cihazdan alırken yaş bilgisi vs. sormuyorlar demi ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Cihazdan hiç bilet almadım. Cihazdan alırken yaş bilgisi vs. sormuyorlar demi ?
Cihazdan alırken bildiğim kadarıyla hayır. Normal şartlarda cihazdan bilet alıp yaştan dolayı giremeyen birisi için orada nakit iadesi yapılması lazım ama detayını bilmiyorum.
Ki zaten cihazdan bilet alıp yaşı tutmayan biri varsa kontrole takıldığında iş çoktan bitiyor. Kontrol yoksa np. Ama mutlaka vardır.
Benim gittiğim salonda hem gece seansı olduğundan hem de IMAX gibi birçok şey olmasına rağmen personel sayısının o saatlerde az olmasından dolayı kontrol falan yapılmıyor.

Şaka maka 7+ filme giderken kontrol yapıyorlar +16 filme giderken yapmıyorlar. Bu adamlar sıkıntılı galiba.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cihazdan alırken bildiğim kadarıyla hayır. Normal şartlarda cihazdan bilet alıp yaştan dolayı giremeyen birisi için orada nakit iadesi yapılması lazım ama detayını bilmiyorum.
Ki zaten cihazdan bilet alıp yaşı tutmayan biri varsa kontrole takıldığında iş çoktan bitiyor. Kontrol yoksa np. Ama mutlaka vardır.
Benim gittiğim salonda hem gece seansı olduğundan hem de IMAX gibi birçok şey olmasına rağmen personel sayısının o saatlerde az olmasından dolayı kontrol falan yapılmıyor.

Şaka maka 7+ filme giderken kontrol yapıyorlar +16 filme giderken yapmıyorlar. Bu adamlar sıkıntılı galiba.
İşlerine gelince ya. Canları isteyince daha doğrusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bazılarında ediyorlar bazılarında etmiyorlar şans işi ama genelde kontrol ediyorlar heleki +18 ise

Top Bottom