Neler Yeni

18 K gaming laptop önerisi

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon konuyu yeni sandım. :D

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
Kanka bunu al bak rahatına gayet güzel bir bilgisayar
şarj sorunu varmış galiba normal şarja takılı oyun oynarken besleyemiyomus batarya ve düşüyormuş kendi kendine

TİTAN.

80+ Platinum
şarj sorunu varmış galiba normal şarja takılı oyun oynarken besleyemiyomus batarya ve düşüyormuş kendi kendine
Bunun olayını şu şekilde biliyorum gelen adaptör sorunlu gelebiliyormuş onun için adaptör alınabilir ama siz bilirsiniz lenovanın bu bilgisayarı gerçekten sessiz ve soğuk

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
Bunun olayını şu şekilde biliyorum gelen adaptör sorunlu gelebiliyormuş onun için adaptör alınabilir ama siz bilirsiniz lenovanın bu bilgisayarı gerçekten sessiz ve soğuk
ya 15 mayısta alacağım bilgisayarı ama hala tam karar veremedim suan acer nitro gibi gözüküyor bana max p, batarya sorunu olmayan, soğuk çalışan bi gaming laptop lazim hocam artık fiyatlar o kadar pahalı ki çok araştırıyorum çünkü param çöpe gitsin istemiyorum iyi bisey alıp uzun süre kullanmak istiyorum :((

TİTAN.

80+ Platinum
ya 15 mayısta alacağım bilgisayarı ama hala tam karar veremedim suan acer nitro gibi gözüküyor bana max p, batarya sorunu olmayan, soğuk çalışan bi gaming laptop lazim hocam artık fiyatlar o kadar pahalı ki çok araştırıyorum çünkü param çöpe gitsin istemiyorum iyi bisey alıp uzun süre kullanmak istiyorum :((
Hocam acer nitroyu abim kullanıyor ve bilgisayar alev gibi yanıyor tavsiye etmem

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam acer nitroyu abim kullanıyor ve bilgisayar alev gibi yanıyor tavsiye etmem
Hocam lenovo laptopum vardı ve 7 yıl kullandım ama siz daha iyi bilirsiniz bütçeniz arttırılabilirse bunuda alabilrisiniz mükemmel ama bir bu iki lenovo derdin
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1582942615.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lenovo laptopum vardı ve 7 yıl kullandım ama siz daha iyi bilirsiniz bütçeniz arttırılabilirse bunuda alabilrisiniz mükemmel ama bir bu iki lenovo derdin
https://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1582942615.html
Derdim

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
2020 ve sonrası kasalarında ısınma sorununu cozmusler diyolar oyzuden herkes oneriyo baksana hocam forumlara herkes acer nitro 5 öneriyo benim. ilk aklımda asus g15 vardi onada srgbsi düşük almayın dediler kafayı yicem valla az kaldı..

TİTAN.

80+ Platinum
2020 ve sonrası kasalarında ısınma sorununu cozmusler diyolar oyzuden herkes oneriyo baksana hocam forumlara herkes acer nitro 5 öneriyo benim. ilk aklımda asus g15 vardi onada srgbsi düşük almayın dediler kafayı yicem valla az kaldı..
Hocam o zaman hemen koşun bu fiyattan çok iyi kapatırsınız indirim sağlam

james

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Dalkılıç
Hocam o zaman hemen koşun bu fiyattan çok iyi kapatırsınız indirim sağlam
hocam gerçekten güzel bu laptop ama ben 15 mayısta en erken alabilirim bide 1×16 rami drop olabilir bu laptopta genede önerileriniz için teşekkürler başka onericeginiz atacağınız bi laptop olursa sevinirim

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Kötü marka yoktur iyi model vardır. Yüz kere söyledim yine söyleyeceğim.
Genelleme yapmanız hoş değil. Monster'in çoğu ürünü gayet iyi. Araştırmadan almanız adamların sorunu değil.
Hayırlı forumlar çok büyük tecrübelerime dayanarak söylüyorum monster pişmanlıktır genelleme yapabilicek hakkı buluyorum kendimde.

erenn4261

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren YÜCEL
Instagram
_erenn4261
Kusura bakmayın ama bu "tecrübe" değil düpedüz "cahillik."
İyi forumlar.
Konuşmanızdan bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum ben fikrimi belirttim halada arkasındayım ama görüşünüze saygı duyarım iyi günler.

Top Bottom